Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85314
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 22:48

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Gulerumutayse
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 03 May 2025 Saat 22:26
Hocam dün gece aniden kulak ağrısıyla uyandım çok kötüydü ağrı kesici alarak zor sabahı ettim acile gittim doktor kontrol ettiğinde enfeksiyon olduğunu söyledi. Ultra cef 500 ona dron simple kulak damlası ve siprogut plus kulak damlası verdi bugün bunları kullandım ama sizin düşünceniz nedir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 May 2025 Saat 09:01
SAKIN, SAKIN o ilaçların tekini bile kullanmayın! 
Onadron; Kortizon olup bu ilaçlarla olabilecek olumuzlukları kamufle eder. Zarar oluşana kadar bir şey 
hissetmezsiniz.

Ultracef; antibiyotik,hiç bir etkisi olamaz zira hadise mikrobik değil mekaniktir. DAİMA Gripal enfeksiyonlar
sonucunda oluşan ödem ile Öztaki borusunun kapanması sonucu orta kulakta oluşan sıvı akamaz ve içerde
birikip tazyik yapar ve ağrı olur. Ayrıca; oradaki yararlı bakteride yok ederek, direnci düşürür.
Siprogut; antibiyotikli damla olup, ağrılı durumlarda, basınç sonucu kulak zarı delinirse, ve damla yapılırsa,
bu damlalar, dış kulakta ne kadar pislik ve mikrop varsa, tamamını orta kulak boşluğuna sokar ve başınız
 büyük belalara girer. Hayat boyu çekersiniz ve en sonunda (zaten arzulanan da odur) kualağınıza mikro
şirürjik yöntem ile "suni kulak zarı" implante edilir.
Yazarlar kısmından: "Kulağı kızarık" ve "kulak ağrısı" ile işlgilki yazıları okuyun.
Sadece; İliadin damla anlattığım şekilde uygulayın. 

Mesajı Yazan: Gulerumutayse
Mesaj Tarihi: 05 May 2025 Saat 22:21
Hocam dediğiniz şekilde iliadine basladım acaba kaç günde geçer kulagımdakı doygunluk hissi ve ağrı

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 May 2025 Saat 22:24
Bilemem. Hastalığın derecesi ve hastanın bünyesine göre değişir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat