Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Egzama bağırsak ilişkisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85424
Tarih: 27 Eyl 2025 Saat 16:54

Konu: Egzama bağırsak ilişkisi
Mesajı Yazan: Bdskrtls
Konu: Egzama bağırsak ilişkisi
Mesaj Tarihi: 13 May 2025 Saat 12:10
Hocam merhabalar
Size genel bir soru aormak istiyorum bu ara çok karşıma çıkıyor sosyal medyada egzaması olan kişinin kullanılan kremlerin yalnızca o anlım yatıştırıldığı yazıyor öncelikle bağırsak florasının düzelmesi gerekiyor deniliyor ama bunun doğruluk payı nedir bağırsak florasına iyi gelen şeylerin başındada ilikli kemik suyu olduğunu biliyorum ama doğru bilgiyi almak adına size danışmak istedim bu egzamanın kökten çözümü bağırsakla alakalı olabilirmi bilgilendirrseniz çok sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 May 2025 Saat 14:04
1- " öncelikle bağırsak florasının düzelmesi gerekiyor deniliyor". Böyle bir şey yok! 
Sadece; aşırı steril bakılan ve mikroplarla hiç teması olmayan kimselerde ve hatta bütün canlılarda cilt
 problemleri oluyor. 
2- " bağırsak florasına iyi gelen şeylerin başındada ilikli kemik suyu olduğunu biliyorum". Yanliş biliyorsunuz!
Flora denilen "şey", bakteriler toplumudur. Pişen bir üründe bu bakteriler ne arasın? 

Mesajı Yazan: Bdskrtls
Mesaj Tarihi: 13 May 2025 Saat 14:12
Hocam gerçekten çok teşekkür ediyorum sayenizde doğru bilgiye ulaşmak bizim için büyük şans. iyiki varsınız sizin yazılarınızı okuyarak bilinçleniyoruz ayağınıza taş değmesin sayın hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat