Hayatımda bu kadar sahtekarlık görmedim!! 1- O testlere de NE OLUYOR?? Tıp Fakülteleri'nde yeni doktorların eğitimi için istenebilir. Her gün anlatıyorum. Tek başına ishal veya kusma arkasında gelen ishal bakteriyeldir. Viral olanlarda; DAİMA kusma-ishal beraber dir. Her türlüsüne antibiyotik verilmez. Antibiyotik (Flagyl) gereken, Dizanteri ishali dir! Onda da kakalar çok küçük be sümüksüdür. 2- ASLA Reflor verilemez. Bu tamamen salak ve cahil doktorlara mahsustur!! Reflor sadece; antibiyotik kullanım sonucu, barsaklarda bakterilerin AZALDIĞI durumlarda verilir!! Barsaklarda; bakterilerin zaten artmış olduğu ishallerde VERİLMEZ!! Bazı doktorlar, okuduklarını bile anlamaktan acizdirler. 3- Cinko'nun hiçbir yararı olmaz. Bir tane kullanım yeri vardır, oda; Acrodermatitis Enteropathica denilen ve son decede nadir görülen (ben hiç görmedim) bir hastalıktır. 4- Dizanteri haricinde; hicbir ishale bakteriyel olsa bile antibiyotik verilmez, zira antibiyotikler kan yolu ile etkilidirler ve barsak içindeki bakterilere ulaşamazlar. Ağızdan alındığında da; oniki parmak barsağından emilirler ve aşağılara inemezler. 5- US çekilmesi, tam bir soytarılık!!! Aşşağılık dolandırıcı! Ne zamandan beri "barsak düğümlenmesi" ishal ile seyredermiş?? Barsak düğümlenmesi olduğunda, asla gaz-gaita ÇIKMAZ!! Bu doktor neyin kafasını yaşıyor! Ama bütün bu sahtekarlıkları sizler HAK EDİYORSUNUZ!!! Hiçbir tahlil gerekmez iken, hala; "Ne tahlil yaptırabilirim" diye soruyorsunuz. Çok okumaniz lazım. Bu kafa ile tam da Türk doktorlarının bayıldığı hasta grubusunuz!!! 6- Hiçbir "diyet" gerekmez!! Hala 19.Asır kafası ile iş yapmayın. Hasta ağzı ne seviyorsa, onu yer.
|