Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kan tahlili

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=87132
Tarih: 22 Kas 2025 Saat 07:11

Konu: Kan tahlili
Mesajı Yazan: Dobi
Konu: Kan tahlili
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 15:59
Kadir bey oğlum 6 yaş  biraz rahatsızdı hastaneye götürdüm kan tahlili yapıldı kan tahlilinde  EOS%  0.0 ile 4.1 iken bizim sonuç 6.30 cıkmış ..EOS# 0.03 ile 0.53 iken bizim sonuç 0.58 çıkmış HCT 31.0 İLE 37.8 arasında bizimki 39.4 çıkmış  bir sorun teşkil eder mi hocam oğlumda bebekken bile EOS değeri yüksek cıkmamış lenfomada yukselebilecegi yazıyor  şimdiden tesekkurler

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 16:35
Kadir bey daha önceki kan tahlillerinde bu EOS değeri hiç yüksek çıkmamış alerjimin parazit mi bilemedim çünkü vücudunda küçük kaşınan kabartılar var bir yerinde çıkıyor iki üç gun sonra kayboluyor başka bir yerinde tekrar çıkmaya başlıyor genelde yüz ve boyun çevresinde oluyor bunlar ikinci olarak da  bundan 4 ay önce andazol şurup vermiştim tekrarlamış olabilir mi gece uyurken salyası ve diş sıkması var ama bu kadar kısa  sürede tekrarlayabilmesi mümkün müdür değerlendirirseniz bu sorumu çok sevinirim tekrardan çok teşekkür ediyorum

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 20:35
Bu kadarlık EOS yükseklikleri, hiçbir şey ifade etmezler. 
Diğer değerlerdeki farklar da önemsiz. 

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 20:37
Canım hocam ..

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 21:25
Hocam bu değerlerin hiçbir şeyi ifade etmediğini söylediniz ve çok teşekkür ederim çok rahatladım sadece öğrenmek amaçlı soruyorum oğlumu Bir hafta önce arı ısırmıştı arı ısırması bu değerlerin yükselmesine neden olabilir mi umarım kızmazsınız bu soruya teşekkür ederim cevap için

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2025 Saat 22:53
Önemsiz derecede yükselme yapabilir. Bir şey gerekmez. Diş çürüğü bile EO yükselmesi yapabilir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat