Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

isilik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8789
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 15:37

Konu: isilik
Mesajı Yazan: hilal
Konu: isilik
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2008 Saat 23:00
erkin bey merhabalar....

size bi sorum olucak ,malum havası çok kuru ve sıcak bi şehirde yaşıyorum ve oğlum çok fazla isilik çıkarıyo malesefConfusedboynu koltuk altı sırtı göbeği hatta yüzünde burnu ve alnı bileConfusedbanyo yapınca bi süreliğine sönüyo ama bi kaç saat sonra tekrar kabarıyorlar ve onu çok rahatsız ediyor Confusedeczaneden aldığım bi jel vardı bi süre kullandım isterseniz özelinize yazarım ama pek bi işe yaramadı Confusedbana önerebiliceğiniz bi krem veya jel türü ilaç varmı,yardımcı olursnız sevinirim ...

şimdiden teşekkürlerSmile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2008 Saat 00:18
Merhaba Hilal Hanım,
Uzun zamandır görüşemedik. Umarım oğlunuzun sağlık durumu iyidir. Bahsettiğiniz jel zannediyorum S harfi ile başlıyor. Eğer ürün oysa o bir kaşıntı giderici üründür isilik önleyici değil. Beniz size önerim pudradır. Pudrayı sadece genital bölgeye sürmeyin. Pudranın en önemli işlevlerinden birisi isilik önlemesidir.

Görüşmek üzere,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2008 Saat 00:35
çok teşekkür ederim erkin bey ilginizeSmileoğlum şuan daha iyiSmile

ewt tahmin ettiğiniz jeli kullandım dediğiniz gibi pek işe yaramadı ,evde benim c..o pudram var zaten ama hiç düşünememiştim isiliğe iyi geldiğini hemen kullanıcam teşekkür ederimSmile

Mesajı Yazan: oykunaz
Mesaj Tarihi: 30 Haz 2008 Saat 16:57

benim bebişimde de isilik oldu :)) pudra kullandım sayenizde bende bilgilendim :)) çok teşekkürlerr

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: şeyme
Mesaj Tarihi: 05 Tem 2008 Saat 16:22
pudra cigerlerine zarar vermezmi bebişlerimizin?

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 07 Tem 2008 Saat 17:17

Merhaba,

İlk defa duyuyorum böyle bir tehlikeyi. Kulaktan dolma bir bilgi mi yoksa bilimsel bir dayanağı  var mı? Ben daha önceleri pudranın nasıl kullanılması gerektiğini bilimsel olarak yazmıştım. Sizin de böyle bir bilginiz varsa ve bizimle paylaşırsanız seviniriz.

Saygılarımla,

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat