Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

farklı yöntem ve teknikler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Diğer Konular
Forum Tanımlaması: Diğer Konular
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9062
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 10:24

Konu: farklı yöntem ve teknikler
Mesajı Yazan: beyazcam
Konu: farklı yöntem ve teknikler
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2008 Saat 12:04

tecrübeli anneler yada tecrübeyi şimdiden farklı yöntem ve tekniklerle oturtmayı başarmış yeni anneler....

bebeğinizi büyütürken kullandığınız farklı yöntem ve tekniklerinizi paylaşır mısınız..
yada şunu yapıyorumda çok  güzel oluyor, uykusunu böyle hallettim, hergün mutlaka şunu yapıyorum,
oyunlarında hep şunu yapıyorum,
böyle yapınca iletişimimiz daha iyi oluyor dediğiniz işte anladınız ne dedğimi
benim bilmediğim ama öğrenmek istediğim farklı yaptığınız neler var...
belki birbirimize faydamız olur bebeciklerimizi büyütürken...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: bilgeakgun
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2008 Saat 12:42
ben doğduğundan beri bebeğimle konuşuyorum,ona gördüğüm herşeyi anlatıyorum,şimdi algılamasının çok güçlü olduğunu görüyorum,ona her gün vakit ayırıp birlikte ce oyunu ya da gıdıklama ya da topu havaya atmaca ya da aynaya bakıp bu burnun,ağzın,gözün...diye anlatıyorum,şimdi eline tarağı alıp saçını taramaya çalışıyor her ne kadar beceremesede,bi oyuncağının yerini sorduğumda gösteriyor,
mutlaka her gün dışarı çıkıyoruz,önceleri yabancı seçerdi,artık seçmiyor,çocukların çok olduğu olduğu heryere götürüyorum,aklıma başka gelirse yazarım,

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: zeyno18
Mesaj Tarihi: 18 Tem 2008 Saat 13:57
bende kızımla sürekli doğduğundan beri hep ilgilendim sürekli konuşum onu bir bebekmiş gibi görmedim şimdide faydasını gördüğüme inanıyorum sürekli kızımla oyunlar oynuyorum hatta şuan 15 aylık oldu ben çamaşır asarken kızım bana yardımcı oluyor kızım veriyor bende asıyorumeskiden sıraya çok önem verirdim ama onu kırmamak için hangisini önce verirse onu asıyorum yemeğini yerken kendisininde yemesine izin veriyorum şimdi kaşığını daha iyi ağzına götürebiliyor daha az döküyor bizlerin yaptığı pek çok şeyi yapmak istiyor hayır demiyorum mümkün olduğunca destek vererek yaptırıyorum ve kızımın çok aktif bir çocuk olduğuna inanıyorum şuan evde ne eşya varsa hepsini sorunca söylüyor yerini gösteriyor çünkü babası bebekliğinden beri bak kızım bu koltuk bak kızım bu ayna gibilerinden hep göstererek konuştu işte böyle arkadaşım uyku düzenide eskiden sallıyodum ama şimdi çok uykusu gelince dizlerime yatar yada ben yanına yatarım öyle uyur çok nadir yinede sallarım

-------------
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat