Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

eşimi seviyorum

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9207
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 21:35

Konu: eşimi seviyorum
Mesajı Yazan: hilal
Konu: eşimi seviyorum
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2008 Saat 21:18
Bir varmış bir yokmuş” diye başlar masallar… Ve “onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine” diye son bulur. Ortada neler yaşanır o pek bilinmez. Acılar mı çoktur, sevinçler mi? Onu ne yazan olur ne de anlatan. Ama gerçek olan mutlulukla biten masallardır. Şu dünyada hemen herkesin öyle bir masalı vardır. Kimi masalların sayfalarına kahkahaların resmi çizilir. Kimininkine ise hıçkırıkların hüznü yazılır… Peki sizin masalınızda ne yazılar var? Hüzün mü yoksa, neşe mi?”
Eğer o masala mutluluğun resmini çizmek, mutluluğun şarkısını yazmak istiyorsanız?.. Önce geçmişteki acıların üzerini çizin. Kötülükleri mazi mezarına gömün. Sayfalara “eşimi seviyorum” ve “onu sevmek için bütün yolları deneyeceğim” diye yazın.

Çirkin olan hiçbir şeyi duymayın, görmeyin. Her söze cevap yetiştirmeyin. Gözünüzü kör, kulağınızı sağır edin. Bu dünya her kötülüğü görecek, her söze cevap yetiştirecek kadar uzun değil.

Eşinizi “sen şöylesin, sen böylesin” diye yıpratmayın. “Sen benim için özelsin, sen bir tanesin” diye motive edin. Kameralarınızı kusur ve hatalara değil; güzelliklere çevirin.

Negatifliği bırakıp, pozitif olun. Etrafınıza mutluluk ışıkları saçın. Çevrenize huzur meltemi estirin. Eşiniz aydınlığınızda ferahlamak, huzur melteminizde serinlemek için yanınıza koşa koşa gelsin. Acıları orada dinsin. Sıkıntıları orada bitsin. Elem ve keder dağları o güneşte erisin.

Eviniz, erişilmez dağların zirvesi olmasın. Eşiniz, o fırtınalar arasında tek başına kalmasın.

Aynı evi, aynı çocukları, aynı odayı ve aynı yastığı paylaşanlar aynı “s e v g i y i” de paylaşsın. Aynı mutluluğa imza atsın. Aynı huzura doğru koşsun. Şayet “Ben pozitif olamıyorum ya da ne yapsam eşimi mutlu edemiyorum” diyor ve mutluluğu yakalamakta kararlıysanız?

Hayatta hiçbir şey zor değil. Yeter ki isteyin, yeter ki, başaracağınıza inanın ve gayret gösterin. Bir de bol bol, dua edin.

Unutmayın, yollar, yürüdükçe aşılır. Dağlar tırmandıkça... Evlilik de bir yoldur. Bazen ufak tefek taşlar olur. Onları görüp, ümitsizliğe düşmeyin.

Belki koşarken ayaklarınıza taşlar batar, belki yüreğiniz acır. Sonundaki mutluluğu düşünün. Güzel günleri hayal edin…

Masalınızın sonunun mutlulukla bitmesini istiyorsanız eşinizi sevin... Ve önsözü “mutsuzlar” son sözü “ayrıldılar” değil, önsözü “sevgi” son sözü “mutluydular” olsun.

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 27 Tem 2008 Saat 21:21
ben de seviyorum ama bir de dile getirebilsem keşke...
soğuk nevaleyim ben yaaaaTongue

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: öznur35
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 00:02
bende bende seviyorum hemde çok allah kimseyi sevgisiz bırakmasın

-------------
http://ticker.7910.org/eng">

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 00:08
Çok güzeldi Hilal Clap
Eşim de, bende sık sık dile getirir ve birbirimize sevdiğimizi söyleriz Embarrassed

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 28 Tem 2008 Saat 12:55
ellerine emeğine sağlık canım harika bir yazı...   

Mesajı Yazan: _bilge_
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 11:57
sevgi dile getirildikçe büyür. yıllarca seni seviyorum demeyi bi ayıp gibi görenler tarafından büyütüldük bu yüzden söylemekten çekindik. şimdi ise seni seviyorum demek en büyük erdem bu yüzden eşimi bebeğimi ve SİZİ seviyorum

-------------
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız

Mesajı Yazan: _alev_
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 12:05
Klavyene ve ellerine sağlık canım..harika bir yazı paylaşmışsın bizlerLé ÇoK TéSéKkÜrLérr..

-------------
canım bebeğim..sabırsızlıkla bekliyorum seni ;)

Mesajı Yazan: yeliz
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 12:13
ben de çoooookkkkk seviyorum kocişimi hayatımda verdiğim en doğru karar eşimle evlenmek...(allah bozmasın maşallah)

-------------

Mesajı Yazan: snyozt
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 12:32
bende cok seviyorum esimi ve cocuklarımı her zaman soylerim ve soylettiririm ....

Mesajı Yazan: oğuzkağan
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 22:21
ellerine sağlık canım çok güzel bir yazı

-------------
[

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 29 Tem 2008 Saat 22:32
çok güzelmiş hilal cim ellerine sağlık

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 30 Tem 2008 Saat 14:26
çok güzeldi bayldım bende eşimi ok seviyorum ve onun için çokmşeye susup kalbimiacıta kanata gizli gizli sara sara yaşıyorum

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2008 Saat 19:47
Bende çok severim kendileriniLOLHatta eşim başkalarının yanında ''severim keretayı''derLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 30 Tem 2008 Saat 23:15
allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşlarSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 31 Tem 2008 Saat 14:11
eline sağlık hilalcim.sevmek ve sevilmek çok güzel hele onu dile getirmek ayrı güzelSmile

Mesaj Tarihi: 31 Tem 2008 Saat 14:21
amin camım benim cümlemizi

Mesajı Yazan: belma
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 13:22
Hilalcim ellerine sağlık gerçekten çok güzel bir yazıClapClapClapClap

-------------
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 13:25
bende çok seviyorum deli gibi aşıgım eşime ve herzamanda söylüyorum 

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2008 Saat 13:25
ayrıca hilalcim ellerine saglık

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2011 Saat 23:09
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Bende çok severim kendileriniLOLHatta eşim başkalarının yanında ''severim keretayı''derLOLLOLLOL

Al aha emineLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 11 Mar 2011 Saat 23:25
LOLLOL
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Al aha emineLOLLOLLOLLOL
Hatırlatırırm bu farklı bi topikTongueLOLayrıca ne yalan var ne yanlış,nede silmemi gerektiren nahoş bi durumLOLLOLVe halada aynı kelimeyi kullanırLOL

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 14 Mar 2011 Saat 08:46
Bende sevıyorum ama o sevmıyomus oglumla benı bıraktı gıttıConfused

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat