Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kötü sözler söylüyor ne yapmalıyım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9414
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:52

Konu: kötü sözler söylüyor ne yapmalıyım
Mesajı Yazan: leyla59
Konu: kötü sözler söylüyor ne yapmalıyım
Mesaj Tarihi: 11 Ağu 2008 Saat 19:04
kızım 2.buçuk yaşında çok bilgili herşeyi hemen kapıyor evde birşeyi yok toplum içine çıkalım beni rezil ediyor dediğini yapalım diye vuruyor öküz ve pipi kelimelerini kullanıyor öküzü uzun zamandan beri kullanıyor öküzün hayvan olduğunu anlattım hertürlü haliyle ama vazgeçiremedik zamanla unutur dediler şimdide pipiye taktı bitane bebğimiz vardı bebek çıplak babaannesi aa bunun pipisi gözüküyo demiş ona oda bir ara kendikine pipi dedi şimdide bişeye kızsın sen pipisin diyor nasıl unutucak nasıl başedicez bilmiyorum ve bunları özellikle kalabalık biryere gittiğimizde yapıyor yardımcı olursanız memnun olurum

-------------
herbişeyim canım kızım

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 13:51
kzınız bu sözüyle dikkatleri üzerine çektiğini fark etmiş onedenle de yapmayı sürdürüyor aslında pipinin de el veya koldan farklı bir organ olmadığını onu ayıp olarak niteleyenin toplumsal yargılarımız olduğunu unutmayın. kızınız bunları değerlendirip ayıbı anlayacak yaşta değil. o sadece söylediği sözle ilgi çektiğini görünce söylemeye devam ediyor. kızmak ta bir tü ilgidir, unutmayın. bu söze karşı ne kadar duymazdan gelir ve aldırmazsanız o kadar çabuk vazgeçecektir

-------------
özlem

Mesajı Yazan: leyla59
Mesaj Tarihi: 13 Ağu 2008 Saat 16:06
teşekkürler özlem hanım

-------------
herbişeyim canım kızım

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat