|
Hocam o zaman oluşan tıkanıklığın Bos un basıncı ile açılmış olabileceğini de söylemiştiniz. Hocam o hastene yatışında 5.gün sabah yeni hemşire geldi seruma antibiyotik verdi. Antibiyotik başlamışlardı. Hemşire odadan çıkar çıkmaz bebeğim çok şiddetli ağlamaya başladı canını alırlar gibi koştum bağırarak geri gel bir şey oluyor çocuğa diye elimi başına attım alnı buz gibi ter içindeydi koştu hemşire çıkar çabuk bir şey oldu onu takınca dedim çıkardı kucağıma aldım bütün bağırsakları boşaldı kucağımda o kadar ki ben üzerime kadar her yer battı. Sonra taktırmadım ilaç. Siz kastan verilecek ilacın dmar yoluyla verilincede benzer tablo olabileceğini söylemiştiniz kaçın ordan başınıza bir iş gelecek dediniz. Çıkışımızı istedim çıkarmışlardı bizi. 5 yaşındaki kasık fıtığı ameliyatında çocuğu çıkarıp getirdiler kucağıma verdiler ki yüzü göğsü kolları kıpkırmızı. Alerji gelişti içerde müdahale edilidi dediler sıkıntı yok dediler. Sonra çok peşine düştüm neye alerji geliştiğini öğreneyim diye ama bir sonuca varamadım hocam. Birinci şüpheli antibiyotik ama bu iki olay üzerine. Tabi ben çocuklarımı sizle büyüttüğüm için hiç antibiyotik vermedim. Bana inanamıyorlar doktorlar nasıl hiç vermedin diye Şimdi baktrim kullanın demişsiniz ya bu ilaçtan bir sıkıntı olur mu sizce yorumunuz nedir hocam. Yaşananlar ile ilgili. Ben bir şey olur çocuğum hastaneye düşerse diye çok korkuyorum bu alerji işinden dolayı.
------------- - "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|