Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kanguru

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Bebek Bakımı
Forum Tanımlaması: Bebek Bakımı
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9465
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 05:31

Konu: kanguru
Mesajı Yazan: gülgün
Konu: kanguru
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:20

arkadaşlar bişi sorabilirmiyim.iki buçuk aylık oğlum var ve bildiğiniz gibi hava cok sıcak.dışarı çıkarken portbebe koyuyorum ama çok terliyor.acaba kanguru için erken mi veya kaçıncı ayda koyabilirim...şimdiden teşekkürler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:38
selam canım ben kızımı 7aylıktı kanguruya ilk koydugumda dogru olup olmadıgını bilmiyorum canım ama bana göre yanlış daha dogru düzgün oturamıyordur bile onda oturur durumda bebegin için bayaa zor olur bence daha çok erken derim canım çok öptümApprove

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:40
bencde cok erken

-------------

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 15:41
sağol canım bende öle düşünüyorum ama yinede sormak istedim bende 3 aylıkken diye okumuştum nette tekrar sağolClown

Mesajı Yazan: meral_87
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 17:58

mrb yenge,henüz oturamıyor ki tontişinBig%20smile ben kızımı 6aylıktı koyduğumda beli ağrırmış diye duydum

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 23:29
Canım özel kangurular var yan yatan. Ben onlardan almıştım. Hatta güneş koruması bile var. Onlar hakkında Erkin Bey'den bilgi alabilirsin. Ya da ben sana hemen fotoğraf bulup ekleyeyim. Hatta bilgilerini de bulurum.Wink
Ancak benden sana nacizane tavsiye yan da olsa kangurular bebekler için rahat olsa da anneleri yorabiliyor. Hatta ben bu yüzden elimden sinir sıkışması nedeniyle ameliyat oldum. Yan olduklarından ağırlık tek tarafta kalıyor. Bence kanguruları babalar taşımalıBig%20smile 

Soft Dream Kanguru

Hitap Ettiği Yaş Aralığı :0-9 AY

Fonksiyonları:

• Yatay pozisyon,
  • Anneye dönük pozisyon,
  • Dışa dönük pozisyon olarak üç farklı şekilde kullanılabilir.

Ürünün Madde İçeriği :%50 Koton.%50 Poliester.

Temizleme Şartları :Elde Yıkanabilir.

Teknik Özellikleri :
  • Ayar tokaları sayesinde bebeğin gelişimini takiben genişletilebilir.
  • Sırta destek sağlayan gözenekli yapıda özel pedleri mevcuttur.

Paket İçeriği :Ana İskelet

Garanti Süresi:2 YIL

• Mesajı Yazan: gülgün
    Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 23:38
    çok teşekkür ederim canım benim ya port bebenin içinde cok terlediği için bazen kucağımda gezdiriyorum ama yarın gideceğimiz bazı yerler var hep kucakta olmuyor.o yüzden çözüm aramıştım önerilerin için sağol.en iyisi tek bir badiyle port bebesine koymakStar

Mesajı Yazan: duygu07
    Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2008 Saat 00:02
    Rica ederim canım. Tontişini öp benim için.Smile

Mesajı Yazan: fatoş
    Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2008 Saat 00:50
    Canım bence erken değil, zaten kanguru ufak bebekleri taşıyabilmek için, ben 2. ayından sonra uzun bir süre hep onunla dışarıya çıktım Smile 
    Bu soru daha önce Erkin Bey'e sorulmuştu, ona da bak istersen güzelim Smile
    http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2035 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2035

-------------
    http://www.glitterfy.com/">

Mesaj Tarihi: 16 Ağu 2008 Saat 00:59
    çok sağol fatoşçumClown

Mesajı Yazan: emre
    Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2008 Saat 14:22
    bizde 2 aylıktık kanguruya başladığımızda hiçde bişeycik olmadı, olmazda  (:
    ama şimdi bırak kanguruyu kucağımda zaptedemiyorum. kucağımda durmuyor dönüyor...  
    bıraksan yürüyecek sanki

PigPigPigPig

yaş tavimizde görünmüyor ki ...(:

-------------

Mesaj Tarihi: 17 Ağu 2008 Saat 14:52
    doğrudur canım benim bende dün koydum kanguruya benimki biraz ufal olduğu için içinde kayboldu ama rahattı:)

Mesajı Yazan: emre
    Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2008 Saat 16:15
    çok çabuk büyüyorlar, miniğim derdim şimdi ufaklık oldu...  Star

-------------

Mesajı Yazan: Siddartha
    Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2008 Saat 16:33
    Duru doğduğu andan itibaren kanguru kullandık. Kilosu sınırlara yaklaşana kadar da hep kanguruda taşıdık. Hatta Hülya ev işi yaparken bile kangurudaydı Duru...

Mesajı Yazan: piraye
    Mesaj Tarihi: 07 Eki 2008 Saat 22:55
    Kızım 2 hafta sonra 2 aylık olacak insallah.. Kanguru kullanmam icin erken mi ya da siz ne zaman kullanacaksınız? Babası çok hevesli kullanmaya

Mesajı Yazan: fatoş
    Mesaj Tarihi: 08 Eki 2008 Saat 00:05
    Orjinalini yazan: rahilela rahilela Yazdı:

Kızım 2 hafta sonra 2 aylık olacak insallah.. Kanguru kullanmam icin erken mi ya da siz ne zaman kullanacaksınız? Babası çok hevesli kullanmaya
    Canım daha önce böyle bir topik açılmıştı, o yüzden buraya taşıdım, buradan faydalanabilirsin Smile

-------------
    http://www.glitterfy.com/">

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat