Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

cok sinirli kızım var

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Diğer Sorular
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9516
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 01:24

Konu: cok sinirli kızım var
Mesajı Yazan: belkıss
Konu: cok sinirli kızım var
Mesaj Tarihi: 18 Ağu 2008 Saat 23:58
slm.kızım 4 yasını bitirmek üzere.ama normal konusmuyo.hep asabi ve cok sinirli.asla ama asla kendini sevdirmiyo öptürmüyo.cook aglıyo.dogdugundan beri aglıyo.mızmız.dısarı cıktıgımızda bişiy istiyo.almadıgım zaman eve gelene kadar aglıyo artık aglamaktan yoruluyo .bana vuruyo.onu öptüğümde bana vuruyo.bazaende küfürlü konusuyo.erkek cocuklaınla daha iyi anlasıyo çünkü onlarla dövüşüyo oynuyo normal konusmuyo.adın ne dese biri kızıyo ona.bagırıyo sedece nasıl davranayımSmile

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 21 Ağu 2008 Saat 12:50
başalngıcından beri bu tarz sinirli tepkiler veriyorsa biraz aile ilişkilerinize bakabilirsiniz. çocuklar bu tür davranışları genelde anne ve babayı model alarak yaparlar. ona karşı olmasa da birbirinize veya diğer insanlarla ilişikilerinizde siz ve/veya eşiniz gerginseniz, sinirli tepkiler veriyorsanız çocuğunuzu bunları örnek alıyor olabiilir. bu tür tepkiler 2li yaşlarda sonra bir dönem doğal kabuledilir. o dönem çocukların daha çok tutturduğu, inat ettiği, sözden çok davranış yoluyla kendini ifade ettiği yıllardır. kızıznıa özel daha fazla şey söyleyebilmek için hem aile olarak sizi ve kızınızı görmek yararlı olacaktır

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat