Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

köpük kaçtı ... !

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9580
Tarih: 25 Haz 2025 Saat 10:25

Konu: köpük kaçtı ... !
Mesajı Yazan: emre
Konu: köpük kaçtı ... !
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 11:24
merhyaba kadir bey, az önce Emre'i yıkarken közüne sabun köpüğü kaçtı. çok kızardı, canı acı (tabi benimde) bişey olurmu acaba. halan kızarıklık var. eiiyle ovuşturuyor.

-------------

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 11:43
Geçmiş olsun.Öncelikle niye " göz yakmayan şampuan " kullanmıyorsunuz onu bir sorayımCry
Korkacak birşey yok, birazdan geçer. Yanlız, cok gözünü ovuşturursa eli ile gözüne mikrop kaçırabilir. Bu durumda yarın gözü çapaklı uyanacaktır.Antibiyotikli bir göz damlasını günde 4x1 HER İKİ GÖZE damlatın. Tobr.... gibi

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 11:53
vücudunu nivea sabunla yıkıyorum elleri de köpük olunca... bi de çok hareketli olunca.... (:
şampuanı vücuduna kullanmıyorum, zararlı die biliyorum, öle duymuştum tv den..?

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 11:55
şu an bi ovuşturma yok sak,inleşti kendi halinde... tvde müzik açtım izliyor eğer bi durum olursa hemen doktoruna gideceğim....

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 12:16
Merak etmeyin, hiçbir şey olmayacak.Şampuanlar kanser yapmaz. Böyle aykırı şeyler duyduğunuzda bir araştırın,bunların çoğu kasıtlıdır.

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 13:04
peki teşekkür ederiz (:

bişey daha sorabilirmiyim..! Emre emekleme adımlarına başladı tam seri bi şekilde değil tabi
ama üzeri, elleri, kollar-bacaklar hep kıl-tüy oluyor bern fark etmeden yutarsa bişey ourmu. ne yapmam gerekiyor o anda...

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2008 Saat 15:46
Hiçbir şey olmaz. Kedi-köpek tüylerinin yutulmasi ile de "kist hastalığı" olmaz. Mikrobiktir.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat