Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ANADOLU YAKASINDA HASTANE SEÇİMİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Doğum
Forum Tanımlaması: (Doğum hakkında herşey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9700
Tarih: 06 May 2025 Saat 11:56

Konu: ANADOLU YAKASINDA HASTANE SEÇİMİ
Mesajı Yazan: y_bal
Konu: ANADOLU YAKASINDA HASTANE SEÇİMİ
Mesaj Tarihi: 27 Ağu 2008 Saat 15:33
Arkadaşlar merhaba uzun bi aradan sonra nihayet girebildim siteye inşallah hepinizi ve bebişleriniz çok çok iyidir.4 ayıma girdim 13+4 olduk bu gün benim size sormak sizden fikir almak istediğim bi konu var..Özellikle anadolu yakasında oturan arkadaşlar güvenilir temiz uzman kadrosu bulunan doğum yapabileceğim hastane alternatifleri sunabilirmi bana .Geç kalıp yollarda doğurmak istemiyoruım hastane ararken Smile düşünsenize 9 ay olmuş ben hala hastane arıyorum falan Smile gğüvenebileceğim içime sinecek bi doktor bulup artık kaynaşmak stiyorum doktorla .bu arada bu güne kadar ne yaptın diceksiniz 2 dr değiştirdim birisi çok iyiydi ama inanılmaz yoğundu 3-4 kişi falan aldığı oluyodu içeri abartısız bilgi alamıyodum istediğim gibi sonrakide bilgiyi kıskanarak veriyodu sanki cımbızla zorla laf alıyodum ağzından sormasan bişey diceği yoktu anlayacağınız şu ankide içime hiç sinmedi güvenemedim neden bilmiyorum ama eksi bi elektrik verdi bana bide hastane evime çok yakın diye gidiyodum hiç hoş şeyler duymamaya başladım  bi kaç kez ismi değişmişti hastanenin zaten ciddi ölümler oldu bi kaç kadın bebek falan ..Ya heryerde olaiblir Allah bilir tabi ama korkuyo insan yinede onlara teslim etcez kendimizi sonuçta ..Yardımlarınız bekliyorum arkadaşlar fikir ve önerilerinize ihtiyacım var ne kadar bilgi toplarsam şu an o kadar iyi benim için araştırıp karar vermek geç kalmamam en iyisi şimdiden teşekkürler...hoşçakalın..(bu arada ofis kalabalık biraz imla kurallarını mahvettim kusura bakmayın idare edin artık Big%20smile)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: 35ozl35
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2008 Saat 11:11
öncelikle Allah bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin bende 3 aylık hamileyim anadolu yakasında göztepe de yeni açılan bi hastane var yol kenarında  adını reklama girer diye vermek istemiyorum benim dr orda adı mehtap yazıcıoğlu ben çok memnunum tavsiye ederim

-------------
Ö.T.

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 03 Eyl 2008 Saat 13:26
Canım bende anadolu yakasında oturuyorum hamileyken 2 doktorun kontrolündeydim Arda Lembet ve Egemen Koyuncu... İkiside alanlarında çok iyi doktorlar ve ikiside hastanede görev yapıyor... Hastane isimleri reklama girmeyecekse mod arkadaşlar cevap yazsın onlarında isimlerini yazarım sana...

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesajı Yazan: y_bal
Mesaj Tarihi: 05 Eyl 2008 Saat 11:37
canlarım çok saolun ...hastane isimlerini özelden yazarsanız çok sevinirim.

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 05 Kas 2008 Saat 11:19
ay ben bunu yeni gördüm canım hastane buldunmu Tongue bulamadıydan yazayım hemen Embarrassed

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat