Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

gözlerini şaşı yapıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ebeveynlerin Kaygıları
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9952
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 18:53

Konu: gözlerini şaşı yapıyor
Mesajı Yazan: gulay571
Konu: gözlerini şaşı yapıyor
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2008 Saat 10:26
Merhabalar Özlem hanım
kızım yani cerenim gözlerini bilerek şaşı yapıyor. daha 22 aylık ama kızdığımızı bildiği için inatla yapmaya devam ediyor. dikkat çekmek için bunu yaptığını biliyorum. Bunu nasıl unutturabilirz. çok hareketli bir çocuk her yeri kurcalıyor diyede kızyoruz yapma cıs diyoruz. bununda etkisi vardır muhakkak ama acaba nasıl bir yol izlemeliyiz. Unhappy bunu sürekli tekrarlarsa göz bozukluğuna yol açarmı her ihtimale karşı göz doktoruna götürelimmi. şimdiden çok teşekkürler

saygılarımla...

-------------
Gülay YILDIZ

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2008 Saat 11:22
öncelikle bir göz doktoruna götürün. büyük olasılıkla bir şey çıkmayacaktır ancak bir sorun varsa da erken yaşta müdahele çok önemlidir. dikkat çekmek için yapıyorsa yapmanız gereken böyle davrandığında hiç ilgilenememek, en ufak bir şey söylememek,kaş göz işaretleriyle de olsa o anda evde olan diğer büyüklere durumu göstermeye çalışmamaktır.

-------------
özlem

Mesajı Yazan: gulay571
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2008 Saat 11:58
çok tşekkür ederim özlem hanım ilk olarak en kısa sürede göz doktoruna götüreceğim. bilerek yaptığı için ona kızıyordum ama dediğiniz gibi bir dehiç müdahale etmeyeceğim. inşallah unutur da yapmaz
saygılarımla...Smile

-------------
Gülay YILDIZ

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat