Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bakıcıya alışma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çalışan Anne & Bakıcı & Kreş
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9980
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 21:32

Konu: bakıcıya alışma
Mesajı Yazan: cerenimo01
Konu: bakıcıya alışma
Mesaj Tarihi: 08 Eyl 2008 Saat 18:59
hocam merhabalar.kızım 14.ayın içerisinde .ücretsiz izin  aldım.kızıma ben baktım bu süre zarfında.okullar açılınca bakıcı teyzemiz kızıma bakmaya başladı.4.haftadır teyzemiz geliyor.kızım hala ağllıyor uyumamak için direniyor.bu arada beni emiyor hala.ağlasada sızlasada alışacak atlatacak biliyorum fakat şu sıralar sinirlenince ve isteği olmayınca kafasına iki eliyle vurmaya başladı.ve geceleri sürekli uyanmaya başladı.ağlayarak uyanıp pışpışlayınca hemen dalıyor.sebebi ayrılık terkedilme duygusu mu sadece yoksa başka bir problem olabilirmi?teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 11 Eyl 2008 Saat 01:33
yaşı gereği bu davranışları normal.uyum süreci yaşamayan çocyuklarda dabenzer davranışlar bu dönemde sıkça yaşanıyor. konuşmaya başladıktan sonra da azalıyor. şiz kızınızı bırakırken ne kadar rahat olabiliyorü, kendinizi suçlamıyorsanız o da o kadar rahat vr uyumlu olacaktır.

-------------
özlem

Mesajı Yazan: cerenimo01
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2008 Saat 19:08
teşekkürler doktor hanım.aynen sizin dediğiniz gibi çıktı.hatta bakıcısına da söyledim.rahat olsun.stres yapmasın diye.bugünümüz daha iyi geçmiş.kızım ağlamamış ve yarım saat uyumuş.tekrar teşekkür ediyorum.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat