|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 6> |
Yazar | ||
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3357 |
![]() |
|
fox olmasin yaaaa
Avrupada fox yayini yok bizide du$unun :( in$allah bi kanal ayarlariz |
||
![]() |
||
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2256 |
![]() |
|
Daha öncede mail atmıştım ben yine atarım...ama kızlar herkes ayrı kanala atarsa çoğunluk sağlanmazki karar verip hepimiz bir yere atalım...
|
||
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
||
![]() |
||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
|
Ewt herkes bi kanala atarsa olmaz,Hülya hanım'ın görüştüğü kanallara atalım,TRT uygun gibi bence ama siz bilirsiniz,bende atıyorum şimdi,defalarca mail attım yinede atarım..
Ben oğlumu A.O.A da büyüttüm,tüm annelerin de bundan faydalanmasını canı gönülden isterim
|
||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
||
![]() |
||
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2546 |
![]() |
|
Bence atabiliyorsanız hepsine birden atmak daha faydalı olabilir.
Herkes tek bir kanala atarsa ve kanalda yetkili kişiye ulaşamazsa veya herkes ayrı ayrı istediği kanala atarsa, bir çoğunluk sağlanamazsa pek de bir anlamı olmaz... |
||
![]() |
||
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2256 |
![]() |
|
Tamam ozaman Haluk bey bu adreslerini verdiğiniz her kanala atıyoruz......
![]() |
||
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
||
![]() |
||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
|
![]() |
||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
||
![]() |
||
Beyza ![]() Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5691 |
![]() |
|
Hilalim bende normal göründü canim dedigin linkler, bende gönderdim az önce bi sorun cikarmadi
![]() |
||
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
||
![]() |
||
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2546 |
![]() |
|
Onlar mail değil Hilal... Tıklayınca form açılıyor, o formu dolduruyorsun. ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|