Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPsikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gök Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Konu: Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu hakkında
    Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 10:09
özlem hanım uzun süredir sorulara cevap vermemektedir.ben dahil bi çok kişi bir ümitle sorunlarını yazmaya devam etmektedir.bence sitenin en hassas olunması gereken kısmıdır ve insanlar gerçekten zor durumda kaldıklarından acil cevap beklemektedirler.ancak yanıt bulamamakatyız.bu ne kadar böyle devam edecek.özlem hanım bir gün yazmaya başlayacakmı konuyla ilgili site yetkililerinden bilgi beklemekteyim.bilgilerinize
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 10:16
aynen katılıyorum..sıkıntımız olduğun da bir destek için yazıyoruz ama yanıt hiç gelmiyor...bu konuda bende bilgi istiyorum...
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
dgulsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 140
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 11:07
bende arkadaşlarıma katılıyorum kendisine birçok kez soru sormama rağmen hiç birine cevap alamadım. benden sonra sorulan sorulara cevap verdiğini gözlemledim. benim sorum gözünden mi kaçtı yoksa seçmece soru-cevap mı yapılıyor?

Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 11:51
Yetkililer cevap verecektir mutlaka ama tutamadım kendimi kusurabakmayın, özlem hanım gönüllü olarak burada sorularımıza cevap veriyor nihayetinde o bir doktor ilgilenmesi gereken hastaları bir ailesi var vakti olmayabilir sorulan her soruya cevap vermek zorunda değil
üstelik aynı sorular onlarca defa sorulurken nasıl bu kadar sabırlı davranıp cevap verebiliyor uzmanlarımız onlara minnet duymak gerekir
böyle sitemlere anlam veremiyorum
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
ayşenaz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 89
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 12:19
tüm doktorlara minnettarım...ancak madem ki gönüllü oldu yanıtsız bırakmaması gerekmezmi...ayrıca zaman ayırıp soru cevaplayamayacaksa bizler neden soru yazıp cevap bekliyoruz ki...cevap bekleyerek güveniyor çare arıyoruz...derseniz ki soru sorulmayacak buna da tamam der başka bir destek ararım...saygılar...
Şeker kızım...20.02.2008...
www.aysenazece.blogspot.com
bekleriz...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 12:30
Sevgili arkadaşlar,

Hepinizi de çok iyi anlıyorum ve sizlerin de biraz daha anlayışlı olmanızı diliyorum.

Çünkü Özlem Hanım gerçekten çok yoğun çalışan ve bu yoğun temposu içinde hiç bir karşılık beklemeden bizlere yardımcı olan bir uzmanımız. Gördüğüm kadarıyla siteye son giriş tarihi 27 Tem 2010 Saat 16:11. Yaklaşık 2 aydır siteye girememiş bile. Yani kasıtlı olarak soru cevaplamamış değil. 
Geldikten sonra eminim vakit buldukça ve sırayla soruları cevaplayacaktır. Yalnız daha önce defalarca cevapladığı türde soruları es geçmektedir Özlem Hanım. O konuda da anlayışlı olmamız lazım. Çünkü vakit darlığı düşünülecek olursa; aynı cevabı her sorana vereceğine, sorulmamış türde bir soruya cevap vermesi çok mantıklı...

Ne olursa olsun bugüne kadar bu kadar çok üye Özlem Hanım'a soru sorarak bilgi aldıysa, Özlem Hanım tüm yoğunluğuna rağmen bu hizmeti bizlere hiç bir karşılık almadan veriyorsa sadece teşekkür hak eder diye düşünüyorum...

Yukarı Dön
gök Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 41
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2010 Saat 15:50
evet karşılık beklemeden yapılması çok hoş ama cevaplanmayan konular ve bundan sonrası ne kadar süreceği belirsiz.acil cevap bekleyen insanlar var.gerçekten zor durumda olup yardıma ihtiyacı olanlar da var.en azından ne zamana kadar beklemeliyiz ya da beklememelimiyiz onunla ilgili geri dönüş yapılırsa eminim çok kişi aydınlanmış ve sevinmiş olur.
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 16:03
Merhaba,

Özlem Hanım ile konuştuk, Ekim ayına kadar özel işleri nedeniyle aramızda olamayacak...

Bilginize...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.