Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Psikolojim alt üst oldu(uyku)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPsikolojim alt üst oldu(uyku)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semaerkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: Psikolojim alt üst oldu(uyku)
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 05:32
Hocam 9 aylık kızım doğduğundan beri uyku problemi var. Doğduğundan beri gecede onlarca kez uyanıyo. Şu an 9 aylık oldu. Artık ne yapcağımı şaşırdım. Doktorlar bakıyolar bişey yok diyolar. Pedagoga bile götürdüm:( son haftalarda iyice abarttı yani yatağa koyuyorum uyutup bir sağa dönüyo bir sola yastığa yatıyo olmuyo yüz üstü yatıyo olmuyo gözler kapalı kendini yatakta bir oraya atıyo bir buraya. Alıyorum kucağıma çığlıklarla ağlıyo bazen sadece pusetinde 1 saat kadar uyuyo, yatağa geri koyuyorum dönmekten uyuyamıyo napcamızı şaşırdık ben sabaha kadar başında dikiliyorum psikolojim alt üst oldu eşimke aramız bozuldu sürekli asabi oldum. Zyrtec denedim olmadı, fitil koydum rahatlasın diye olmadı, zaditen kullandık olmadı çocuk perişan biz perişan. Tüm gece uyumayıp sabah da 5 de uyanıyo ama sürekli esniyo uyuyamıyo artık:( ağlamaltan helak oldum ne olur yol gösterin yoksa kafayı yicem ben...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 05:34
Çocuğuma ilaç vermek, uyusun diye ilaca başvurmak istemiyorum. Sağlığında bi problem yok pedgog götürdük o da gayet sağlıklı dedi. Ama bu çocuk uyumak istiyo uyuyamıyo bi keresinde ağlaya ağlaya spasmo panalgine denilen fitilden 2 tane vermiştim. Yine de uyumamıştı hocam neden böyle ne olur ben ne yapıcam!????
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118155
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 07:20
Gunduz uykularini kaldirin.. Gunduzleri mumkun oldugunca, park-bahcelere cikarin, kossun, oynasin, enerjisini harcarsa, belki uyur.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 08:16
Hocam 9 aylık bebekte gündüz uykularını nasıl kaldırim.. Gündüz de zaten toplamda 2 saat uyuyo... Çarem yok anladım... Sağolun hocam:(
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.