adaayca Yazdı:
benim sorum üyeler hocam, benim puanım nasıl eksi olmuş biri beni aydınlatabilir mi?anlamıyorumda...teşekkürler |
merhaba... ben burada mod olarak size yazmak istedim çünkü size kritik yani eksi verenlerden birside benim arkadaşın yukarda verdiği linkte bakarsanız neden eksi aldığınızı görürsünüz...
ayrıca biz burada gönüllülük esasıyla görev yapmaktayız...
Kadir Bey de burada gönüllü olarak sorularımızı cevaplıyor ve zamanı kısıtlı her soruya tek tek cevap vermekte ama daha önce sorulmuş sorularda bizde yöneticimizin ve doktor beyin isteği üzerine sorunun cevabı nitelikte olabilecek daha önceki cevapların linklerini veriyoruz ha sizin sorunuza tam cevap değilse zaten doktor bey biz link versekte cevaplıyor....
sizin yazdığınız yazıya gelince de yardımcı olamadınız ne olacak??? hatırlarsanız yazınız bu...
bu yazı yerine size zamanını harcamış linkl vermiş arkadaşımıza teşekkürler ama sorumun tam karşılığı değil deseydiniz bu eksileri almazdınız anlatabildim mi?
sorun sadece bizde değil sizin gibi bir çok üyeye link veriyoruz çoğu zaman ama sizin gibi yanıt almıyoruz...
sanıyorum anlatabildim geçmiş olsun tekrar acil şifalar dilerim...
Düzenleyen Ayşegül - 07 Nis 2011 Saat 17:31