Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ceylin
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
|
Konu: PUSET Gönderim Zamanı: 18 Kas 2007 Saat 21:53 |
puset almak istiyorum bebeğim 8 aylık oldu ve arabası artık çok zorluyor beni, pusetle daha kolay olacak sanırım. iyi bir markanın güvenlik testlerinden geçmiş en fazla 7 kilo ama çift yönlü (bebeğim uzun yürüyüşlerde , kendini yalnız hissediyor beni görmek istiyor, sürerken beni görebileceği) bir ürün istiyorum ben nette baktım ama istediğim gibi bir ürünle karşılaşmadım. siz bana yardımcı olabilirmisinz. marka verebilirmisiniz bilemiyorum ama umarım bir şekilde yönlendirebilirsiniz.
ürünün fiyatını önemsemiyoruz.
teşekkürederim
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
Puanlar: 371
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 12:03 |
Merhaba Tuba Hanım,
Bebeğiniz için bu aylarda kullanacağınız pusete biz "bebeğin ikinci arabası ya da puseti" diyoruz. Bu tür pusetlerin genel özelliği daha hafif, pratik ancak daha az fonksiyonel olmaları. Bu kategorideki pusetlerde benim bildiğim kadarıyla çift taraflı ve maksimum 7 kg. ağırlığında bir puset yok piyasada. Sizin araştırmalarınız da beni doğrular paralelde. Bahsettiğim tarz pusetlerden almak isterseniz size tavsiyede bulunabilirim memnunniyetle.
Saygılarımla,
Erkin ÜLTANIR
|
 |
ceylin
Üye
Puanlar: 13
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 13:45 |
ilginize teşekkürederim. sizin yönlendireceğiniz şekilde hareket etmeyi tercih ederim.
saygılar,
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 21:01 |
Merhaba Tuba Hanım,
Öncelikle hafif bir puset almanız gerekiyor. Burada pusetin ağırlığı 5 - 7 kg. arası olmalıdır. Bu sınıf pusetlerde yani bebeğin ikinci pusetinde birçok markada pusetin sırt kısmı tam olarak yatmaz bebek artık rahatça oturmaya başladığı için. Ancak bazı markaların hem hafif hem de sırt kısmı tam olarak yatarak bebeğinizin uyumasını sağlayacak modelleri de var. Benim önerim bu tarz bir puseti tercih etmeniz. Satın alacağınız pusetin diğer özellikleri:
* Arka tekerleklerde güvenilir fren mekanizması.
* 360 derece dönebilen ön tekerlekler.
* Yıkanabilen kılıf.
* Tente,
şeklinde olmalıdır.
Saygılarımla,
Erkin ÜLTANIR
|
 |
devrimtipi
Üye
Puanlar: 48
|
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2008 Saat 15:22 |
Erkin Bey merhaba,
Oğlum 8 aylık olmak üzere ve Tuba hanımın yaşadığı zorluğu ben de yaşıyorum. Şu an kullandığımız bebek arabası çok ağır ve zor açılıp kapanıyor.
Biliyorum marka veremiyorsunuz forumda ama "Ancak bazı markaların hem hafif hem de sırt kısmı tam olarak yatarak
bebeğinizin uyumasını sağlayacak modelleri de var. Benim önerim bu tarz
bir puseti tercih etmeniz." demişsiniz. Bu özelliklere ait marka ve model adını özel posta kutuma yollayabilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler Devrim
|
|
 |
erkinu
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2008 Saat 01:13 |
Merhaba Devrim Hanım,
Önerimi özelinize gönderdim.