Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - RAHİMDE POLİP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuRAHİMDE POLİP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1177
Mesajın Direkt Linki Konu: RAHİMDE POLİP
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2012 Saat 09:25
Merhaba arkadaşlar..... ben 7 sene önce oğluma hamile kalmaya uğraşırken rahmimde polip olduğunu öğrendim... 14mm idi... ancak hamile kalman zor denilmesine karşın hamile kaldım......

yine bebek planlıyoruz ve dün doktora gittim... yine polip oluşmuş.... ancak bu sefer 20 mm olmuş...
Acaip moralim bozuldu.... neden ben hamilelik planlarken oluyor bu....sonuçta operasyonla almayı önerdiler... rahim büyük kısmını kaplamış ve hamile kalamazsın demiyoruz ama işin zor dediler... hamile kalsan bile düşükle sonuçlanma riskin var dediler.... çok canım sıkıldı gerçekten...

ama oğlumda da benzer bir durum yaşadığım için bu ay bir deneme yapmaya karar verdik eşimle...bu sefer polip epey büyük diğerinden farklı olarak....:(((

Acaba benim gibi benzer bir durum yaşayan var mı aranızda... yani bu büyüklükteki bir poliple hamile kalan?

Yanıtlarınızı bekliyorum... çok moralim bozuk gerçekten... kürtaj olmak istemiyorum... bu polipi kürtajla aldırmam gerekiyor :((((

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.