|
Ramoitid mi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zor anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Saat 58 Dakika önce Saat 02:21 |
Merhaba hocam 4 yasinda ki oglum için size yazmıştım parmaklarım agriyor diyor takip edin demiştiniz dayanamadık doktora gittin tam kan sayımı yapildi tum testleri normal çıktı doktor şimdilik bir şey yok dedi rf değeri normal çıktı ama bu hastalık genelde gozde başlar dedi o bunu dedikten sonra son zamanlar oğlumun ne zaman atesi çıksa gözlerim yanıyor dediği farkettim grip oluyor atesi çıkıyor ilk şikayeti gözlerim yanıyor oluyor sizce ne yapmalıyım kan testleri normal çıktı şuan yine hafif atesli grip gibi gözlerim yanıyor dedi goz doktoruna gideyyimmi onun haricinde demiyor bir sey parmak hareketlerinde devam ediyor kendi yapiyor gun içerisinde sürekli parmaklarını oynatiyor
|
|
![]() |
|
Zor anne ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2025 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O hastalık olsaydı kesin cikarmiydi kan testlerinde goz doktoruna götürsem bir sey varsa anlarmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sözümü dinlemeyenler, işte böyle şarlatanların elinde, abone edilirler!
Bir defa bu yola girildimi, sonu gelmez. Bitmeyecek, Göz diyecekler, Kalp diyecekler, Nöroloji diyecekler. Siz bilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yok hocam doktorumuz cok iyiydi bir sey yok dedi d vitamini düşük ampul yazdı sadecw bize açıklama yaparken bu tarz bir rahatsızlıktan ilk gozde sorun olur dedi en son ne zaman goze gittiniz diye sordu sadece ben cok evham yapiyorum sizin dedikleriniz benim için çok önemli o goz doktoruna götürün demedi hatta turkiyede kalan nadr iyi doktorlardan ben bir türlü kafamdan atamiyorum bunusuan grip hafif atesi var gozum yanıyor diyor her gripte goz yanarmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı virüsler, göz kapaklarının içlerini de tutarlar. Gözün içini DEĞİL!
Juvenil Romatoid Artritde ise; gözlerdeki hadise, gözün içinde olur! Gözlerde yanma, batma olmaz. İritis veya Üveit olur.
|
|
![]() |
|
Edilasek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Geçmiş olsun ben Romatoid artrit hastası olarak söyleyebilirimki o kendini ben burdayım diye bağıra bağıra söyler ve kan testindede çoğu çıkar. Eklem yerlerinde şişlik ve kızarıklık olur ve öyle acıyor demezsin oynatamazsın acıdan bazen ağlarsın. Rf değeride normlden farkşı çıkar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|