|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||||
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Eki 2014 Saat 15:45 |
||||||
Düzenleyen kıvanç - 10 Eki 2014 Saat 15:49 |
|||||||
![]() |
|||||||
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Hocam, afedersiniz oğlum rahat durmadığı için ancak arkadan ve kaburgalarını da hep böyle poz verdiğinden ancak çekebildim.
2013 aralık başı 2014 ocak başı 2014 nisan da dvit3 ampül verdim, yazın bolca havuz kenarında güneşte oynadı, hiç koruyucu sürmedim. Sonbaharda görüşelim demiştiniz.
Düzenleyen kıvanç - 10 Eki 2014 Saat 16:03 |
|||||||
![]() |
|||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
Gogus kafesi mukemmel olmus...
X-Bacak devam ediyor, 1 ay aralarla toplamda 3 ampul daha Dvit3 ampul icirin. |
|||||||
![]() |
|||||||
ayemel ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şub 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 257 |
||||||
Hocam benim sağ ayağım hafif içe dönük basıyor. . Daha önce ortopediye gittim. Bi sorun yok o şekilde basa basa diger taraftaki kaslar zayiflamis dedi. Bunun bi çaresi yok mudur. Bayan olduğum için beni çok rahatsız ediyor görsel olarak. Ayakkabilarimin topuklari bir kaç giyimden sonra o tarafa doğru asiniyor bu sefer ayakkabıda yamuk duruyor :(
|
|||||||
![]() |
|||||||
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
21 yasindan sonra, duzelme olmaz.
|
|||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|