İşte bizim mecburen uzmanlık alanlarımızdan olmuş konu:
KolİKHalen Alp'te zaman zaman oluyor, 40 günlükten itibaren kök söktürdü bize. Hatta bir gece günlerdir hiç uyumamışım artık yerler sallanıyordu

Alp' in anlamı kahraman, savaşçı. Eşim dedi ki ilk kurbanları biz olduk ve koptum kahkaha... neyse gelelim yaptığımız çalışmalara; sizin yazdıklarınıza ek olarak,
Nurse Har..'s diye bir şurup var tamamen bitkilsel deneyin

tam adını yazmadım ama eczaneler ve bazı bebek malzemesi satan yerler bilir.
saç kurutma makinesi krizin tavan yaptığı yerde can kurtaran oluyor. o ses anne karnındaki sese çok yakınmış, bebek kendini güvende hissedermiş, ayrıca karnına uygun sıcaklıkta tuttuğunuz çabuk bir ısı kaynağı oluyor. Isı sayesinde gaz çabuk çıkıyor, bebeğinizi kucağınıza alın sarın sarmalayın, öpün okşayın, ona geçeceğini söyleyin, hepsi bitecek çok mutlu olacağız falan diyin, bence anlıyorlar. Sabırlı olmak çok önemli. Doktorumuza sorduk saç kurutma makinesini, zararı yok, bebeğiniz nasıl mutlu oluyorsa dedi. Aynı şekilde elektirkli süpürge, çamaşır makinesi sesi de duydum. Bir de gaz çıkarmasını kolaylaştıran bir hareket var; bacaklarını yukarı kaldırın altını açtığındaki gibi 2-3 kere ittirin. Gaz çıkıyor
Nelly, her bebek beslendikten sonra biraz kusar korkma. eğer bebeğin kilo alımı, gelişimini etkilemiyorsa, doktorlar kusmaları normal kabul ediyorlar. benim oğlum şakur şukur kusuyordu, artık nispeten azaldı, gelişimin etkilemediği için herhangibir tedavi olmadı. çok emiyor olabilir. Alp hep emmek isteyen bir bebek, artık 3 saatte bir emiziriyorum ve kusmalar da azaldı