Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yeni Üye Kaydet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni Üye Kaydet


Forum Kuralları ve Üyelik Poliçesi

Devam etmeden önce lütfen aşağıdaki kuralları okuyun. Kuralları kabul ediyorsanız "Kabul" butonuna aksi takdirde lütfen "İptal" butonuna basın.

Kayıt olurken sizin hakkınızda özel olmayan ufak tefek bilgiler almak zorundayız. Lütfen bu bilgileri doğru bir şekilde girin.

Tehdit edici, küfürlü, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak kesinlikle yasaktır. Yazdığınız her türlü mesajdan yalnızca siz sorumlu sayılırsınız. Forum Yöneticileri bu konuda hiçbir sorumluluk üstlenmez.

Forum kurallarına uymayan mesajlar hiçbir ayrım gözetmeksizin silinir. Foruma mesaj yazarken lütfen forum kuralları dahilinde mesajlar yazmaya çalışın aksi takdirde mesajlarınız hiçbir uyarıda bulunulmadan silinir. Daha fazla bilgi için Forum Yöneticileri ile irtibata geçin.

1. Bu forumun resmi dili Türkçe'dir.

2. Forumumuz amatör ve gönüllülük ilkesi altında fikir alışverişinde bulunulması, bilgi paylaşılması, yardımlaşma yapılması ve arkadaşlık ortamı yaratılması amacıyla açılmıştır. Amaç dışı kullanmak kesinlikle yasaktır.

3. Forumda siyasi içerikli yazı, siyasi veya dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını ya da üçüncü bir şahsı veya kurumu küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz.

4. Üye olurken ahlaksız isim seçmek, başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak, imzalara siyasi, dini veya hakaret içeren yazılar yazmak yasaktır. Bu kurallar avatar seçimlerinde ve üye profillerinde de geçerlidir.

5. Forumda özel mesaj ile veya genel kullanım alanlarında reklam yapmak ve karşı tarafı rahatsız edicek mesaj atmak yasaktır. Bu tip durumları lütfen site yöneticilerine veya moderatörlere bildiriniz.

6. Forum üzerinden alınan herhangi bilgi veya dosyanın doğuracağı problemlerden kullanıcı kendi mesuldür. Bu forum bir bilgi paylaşım platformudur ve buradan edinilen bilgi veya dosyaları kullanmak özgürlüğü tamamen kullanıcıya aittir. Forumlarda üyeler arasında yapılan link ve program paylaşımında, bilgisayarınızda oluşabilecek problemlerden kullanıcılar sorumludur. Bu yolla program indiren kullanıcılar bir virüs tarama programını muhakkak kullanmalılardır. Aksi halde site yönetimi sorumluluk kabul etmez.

7. Forumda telif hakkı bulunan içeriklerin paylaşımı kesinlikle yasaktır.

8. Forum sayfalarımızdaki doktorlarımız ve uzmanlarımız, sorularınıza sadece bilgilendirme ve eğitim amaçlı cevaplar vermektedir. Bu sayfalardaki bilgiler doktor muayenesi ve konsültasyonu sonucu sağlanan bilgiler ile kıyaslanamaz. Ayrıca kullanıcılarımızın veya doktorlarımızın bu sayfalarda ilaç ismi vermeleri ve ilaç tavsiyesinde bulunmaları da yasaktır. Kullanıcılarımızın da ilaç tavsiyesi istemeleri veya birbirlerine ilaç veya tedavi tavsiye etmeleri kesinlikle yasaktır.

9. Forum katılımcıları yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun forumda mevcut olup olmadığını kontrol etmeliler. Forumun arama özelliği kullanılarak bu kolayca kontrol edilebilir. Aynı isimli veya aynı tartışmaları içeren konular tekrar açılamaz. Konuların aynı başlık altında tartışılması forumda düzeni sağlamak amaçlıdır.

10. Forumda yazılacak olan konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yöneticiler veya moderatörler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır veya silerler.

11. Açacağınız konu başlıklarının konunun içeriğini mümkün olduğunca ifade eden şekilde olması gerekmektedir.

12. Foruma konunuzu yazdıktan sonra, lütfen başlığı yukarılarda tutmak için konu ile alakasız yazılarla eklemeler yapmayınız. Bu tip eylemlerde başlık uyarı yapılmadan silinecektir. İlk mesajınızı dikkatli yazınız, ekleme yapmak isterseniz "düzenle" ile yazınızı düzeltebilirsiniz.

13. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı küçük harf kullanarak yazınız.

14. Kişisel sohbet veya tartışmalar özel mesaj kullanılarak veya forumdaki ilgili başlıklarda yapılmalıdır.

15. Başkalarına ait kişisel bilgiler yayınlamak yasaktır. (telefon numarası e-posta adresi v.b.)

16. Site reklamı yapmak yöneticilerden izin alınmadığı sürece yasaktır.

17. Forum üyeleri kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar. Başkalarının, kullanıcı adını kullanarak, foruma girmesinden ve forumu kural dışı kullanmasından üyelerimiz sorumludur.

18. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek yöneticilerin veya moderatörların görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

19. Yöneticiler veya moderatörler her yazılan mesajı kontrol edemeyebilirler. Yöneticilerden veya moderatörlerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda lütfen bildiriniz.

20. Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kullanıcıymış gibi mesaj atması kesinlikle yasaktır.

21. Uzun bir süre foruma girmemiş veya mesaj yazmamış olan kullanıcıların üyelikleri silinebilir.

22. Hakaret içeren veya suç teşkil edebilecek durumlarda gerekli yasal mercilere IP numaraları ve server logları verilerek suç duyurusunda bulunulacaktır. Bu kullanıcılar forumumuzda süreli ya da süresiz yasaklanacaklardır.

23. Türkiye Cumhuriyeti yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez. Bu tarz mesajları yazanların IP numaraları ve server logları talep halinde yasal mercilere iletilecektir.

24. Üyelerimizin yazdığı yazılardan forumumuz hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.

25. Her üyemiz bu forumda bulunarak kuralları okuduğunu ve kabul ettiğini beyan etmiş sayılmaktadır. Üyelerimiz bu kurallara uymak zorundadır. Forum kuralları haber vermeksizin değiştirilebilir.

26. Forum kurallarına uymayan kullanıcıların foruma yazı yazması süreli veya süresiz engellenecektir. Bu işlem uyarı verilmeden de yapılabilir.

27. Forum genelinde yazılan yazılardan yazı sahipleri sorumludur, web sitemiz hiçbir sorumluluk kabul etmez.


Kayıt olduğunuz takdirde yukarıdaki kuralları kabul ettiğiniz varsayılır. Lütfen Forum Kurallarını dikkatli bir şekilde okuyun.



  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.