|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bugun saglik ocagina gittim. Sizin asi sayfanizdan hangi asilari olmasi gerektigini teyitlestim. Gerizekali hemsire!! Bana sormadan yaptigi iyi biseymis gibi agizdan polio asisi vermis onu soyledi. Yapilirken ben anlamadim tabi hangisi igne hangisi damla bilmedigim icin. Simdi hem karma hem agizdan polio yapilmis oldu. Yan etkisi zarari var mi bu asinin simdi? 12 ayda tekrarliycaz dedi. Tekrarlamasam olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zarari yok, gereksiz bir islem... Cocugunuza en ufak bir faydasi olacak bir islem degil. Ne tekrari imis!!! Bosverin, Allahaskina!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|