|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
ARDAESRA ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
Bişey sorucam. Elma üye, altın üye nedir? Nerede yazıyor bunların tanımları?
|
|
![]() |
|
*naz* ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4271 |
![]() |
![]() |
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7607&title=fikirleriniz Bu başlıkta konuşulmuştu. ![]() |
|
![]() |
|
ARDAESRA ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
Teşekürler
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Sagol Fatoscugum.
Yasemin sadece Elmas'lara yazabildiginizi soylemisti ben o yuzden sordum.
Tesekkurler...
|
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 15446 |
![]() |
Nesibe istediğin bir şey varsa yazarız güzelim
![]() |
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7665 |
![]() |
Sagolasin gulum, dusunuyorum. Karar verince iletirim.
![]() |
|
![]() |
|
yeşim ![]() Altın Üye ![]() Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3664 |
![]() |
Banada yazar mısın fatoşum.Ama ne yazacağına sen karar ver benim aklıma bişey gelmiyor
![]() |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|