Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - rüyalar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumrüyalar

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Konu: rüyalar
    Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 01:29
merhabalar Özlem hanım 3.5 yaşındaki oğlum son zamanlarda uyanırken huzursuz oluyor rüya görmeyi kavram olarak biliyor.babası ve bende konuştuk. kreşte anlatılmıştı bende soruyorum o zaman anlatıyor tek tek ne gördüğünü anlatıyor fakat bunlar genelde ''oyuncağının kaybolduğunu, benim yok olduğumu beni bulamadığını aradığını, bi kuşun onu ısırdığını'' söylüyor   ama genelde aynı şeyleri söylüyor sebebini bilemiyorum uyanırken ağlıyor uyumak istemiyor bazen devamlı konuşuyorum oğlumla uyuduğunda gördüklerinin aslında gerçek olmadığını benim onu asla bırakmıyacağımı v.s ama ikna edemiyorum ne yapmalıyım  teşekkür ederim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eki 2009 Saat 13:45
bu  yaş çocukları kaaybetme korkusunu yoğun yaşarlar özllikle de ev dışına düzenli çıkmaya ba şladıktan sonra. yatarken yanına sizi hatırlatacak bir şey verin, rüyasında onu koruyacağını söyleyin. ya da bir oyuncağını koruyucu olarak seçin rüyada olan kötü şeylere karşı onu korusun. bu oyunlar yoluyla korkusunu yenecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.