Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç dökülmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsaç dökülmesi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008
Konum: antalya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Konu: saç dökülmesi
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 17:32
Kadir bey vaktinizi bu derece basit bir konuyla almak istemiyorum aslında ama kızımın saçları çok dökülüyor..önce yanları neredeyse tamamen döküldü.yenileri çıktı tam onlar uzuyor derken bu kez arkadan dökülme başladı...sanırım bu normal fakat bu kadar çok dökülmesi beni endişelendiriyor.bu kızımın saçları seyrek olacak anlamına mı gelir?benim açlarım çok gür babasınında çok az sayılmaz?
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 18:49
Bebek saçı, erişkin saçından farklıdır. Doğum sırasında, annesinden çıkarken kolay kayabilsin diye , tabiat onlara kadifemsi bir saç vermiştir. Bu "tüy" gibi saçlar dökülür ve arkadan bizdeki gibi daha sert saçlar çıkar. Usturaya vurma saçmalığı da bu yüzdendir, arkadan gelen saçın daha gür olmasını usturaya bağlarlar. Sakın usturuya filan vurdurmayın, o bebek sacları dökülüp yerine bizdeki gibi sert saçlar gelecek.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.