Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç dökülmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusaç dökülmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 18:11
Orjinalini yazan: duygu duygu Yazdı:

Bu arada vitamin veya herhangi başka bir ilaç kullanmıyorum. Keremim senin yazdıklarından yanlış mı anladım bilmiyorum ama vitamin alarak diyet yapılmaz. Çünkü birincisi vitamin iştah açabilir, ikincisi ise hiçbir hap besin maddelerindeki tarzda vitamin içeremez.

Ben de onu yemeklerden alacağı vitamini tablet halinde alır diye algılamıştım ama haklısın vitamin çok iştah açar. Onu düşünmedim.Wink

Duygu bu arada seninkiler de çıkarken kaşınıyorsa sorun yoktur. Çünkü benimkiler eskiden olduğu gibi gürleşmeye başladı totomu kaşıyım. Ama bir ara ben de test düşünmüştüm. Umarım senin dökülme de mevsimsel birşeydir.Clown
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 18:56
duygucum ben vitaminleri yemeklerden alacgim vitaminler acisindan dusundum ...cunku ne kadar duzenli beslensekte hep birseyler eksik kaliyo....diyet derkende zaten hayatim boyunca hic aman aman bir diyet yapmadim ...sadece yediklerimi azalttim birazda spor yaptim okadar...hamilelikten once duzenli spor salonuna gidiyordum ama simdi kerem le biraz zor gorunuyo....ayrica bende vitamin istah acmamisti..emzirdigim donemlerde vitamin sutun kalitesini artiriyor bu bi gercek....emziren anneler mutlaka kullanmali...benim oglum cok kucuk dogmustu 3 ayda dogum kilosunu ve boyunu ikiye katlamisti...
Omrum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 19:04
Orjinalini yazan: KEREMIM KEREMIM Yazdı:

duygucum ben vitaminleri yemeklerden alacgim vitaminler acisindan dusundum ...cunku ne kadar duzenli beslensekte hep birseyler eksik kaliyo....diyet derkende zaten hayatim boyunca hic aman aman bir diyet yapmadim ...sadece yediklerimi azalttim birazda spor yaptim okadar...hamilelikten once duzenli spor salonuna gidiyordum ama simdi kerem le biraz zor gorunuyo....ayrica bende vitamin istah acmamisti..emzirdigim donemlerde vitamin sutun kalitesini artiriyor bu bi gercek....emziren anneler mutlaka kullanmali...benim oglum cok kucuk dogmustu 3 ayda dogum kilosunu ve boyunu ikiye katlamisti...

Maşallah canım. Bu arada nikim değişti benim.Clown1978koaka gitti duygu07 oldum.LOL
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 19:09
aaa neden oyle yaptin...tamam sagol...aklimda bulunsun....duygular karismasin
Omrum
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 19:20
Orjinalini yazan: KEREMIM KEREMIM Yazdı:

aaa neden oyle yaptin...tamam sagol...aklimda bulunsun....duygular karismasin

Ay canım sorma neden değiştirdim bak istersen okuyuver.LOLLOL

Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 19:57
eeee en iyisini yapmissin:) bu kadar karisiyosa...bu arada koaka nin anlami neydi?cahilligime ver pardon
Omrum
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 20:15
benimde çok dökülüyordu emzirmekten kaynaklandığını söylüyorlardıda ben inanmıyordum meğer öleymiş kızım 2 haftadır emmiyor ve saçlarımın dökülmesi bayağı azaldı
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
tibelya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 122
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 23:57
   ya  pekii   hangi vitaminleri kullanmak  gerekir,   ben doğumdan  sonra  1 ay  demir kullandım  şimdi hiç birşey  kullanmıyorum   saç dökülmesine karşı  çinko nun  iyi geldiğini duymuştum   ama ...  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.