|
Saç dökülmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 1 saat 55 Dakika önce Saat 00:36 |
Hocam 7.5 yaşında kızım var çok gür sık saçları vardı 2 aydır Saçlarında tararken ve banyoda yıkarken hiç olmadığı için gözüme çarpıyor dökülmesi var.
ama avuç avuç değill hem yıkarken hem tararken gelmesi fazla geliyor bana bıde öncesi yoktu.
Saçında kepek oluşmustu şampuan değiştim saç spreyleri aldım ama sankı ara ara kabuklanma oluyor. Doktora götürdüm TSH ında sıkıntı olabılır dedı kan verdık tsh 0.84 çıktı baska şeylerde bakmıştı sorun görmüyorum dedi dvit çinko verdi yolladı. Ben sedef hastasıyım kafam da mevcut küçüklüğümden beri kızımda da sedef olabılır mi ondan dökülme olabılır mı bende hıc olmadı bilmiyorum kafam çok karıştı ne yapabilirim yardımcı olur musunuz :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|