|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
begumfunda ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3968 |
![]() Gönderim Zamanı: 20 Tem 2009 Saat 00:35 |
iyi aksamlar kadir bey,
.
benim kizimin uzun süredir saclari dökülüyor ama öyle böyle deyil baya bi dökülüyor
doktorumuz kan tahlili yapti ve schilddrüse(almancasi türkcesini emin deyilim die Schilddrüsen = kalkan bezi die Schilddrüsen = tiroit sanirim?? )
var dedi ve hap yazdi ama ben genede cok tedirginim bu haplara baslaninca esimden biliyorum sürekli kullaniyor birakamiyor da baya bi rahatsiz oluyor kendi
acaba kizim da bu gecici bi dönem midir hapi versem mi size sormak istedim lütfen yardim edin kafam cok karismis durumda eger isterseniz kan sonuclarini alirim yazarim buraya ..
cok tesekkür ederim
kizim simdi 4 yasinda kilosu 19 ama yemeklerde cok secici vitamin eksikliginden böyle bir durum olabilirmi
cok teskkür ederim Düzenleyen begumfunda - 20 Tem 2009 Saat 00:50 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118076 |
![]() |
Kan tahlillerini bir yazın. Bu arada şampuanını değiştirin. Bazana saçlarda kırılma olabiliyor. Bu kadar zamandır dökülmesine rağmen saçlarda bir seyrekleşme olmadı ise, merak etmeyin.
|
|
![]() |
|
begumfunda ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3968 |
![]() |
Test Bezeichnung Wert GWI Normalwerte TPO Anti-Thyreoidale Pero 12.3U/ml bis 34 U/ml iyi aksamlar kadir bey,
bu kan tahlilin sonuclari oldugu gibi yazdim 6 hafta sonra tekrar kan alinacak..
cok tesekkürler ilginizden dolayi saolun ![]() Düzenleyen begumfunda - 20 Tem 2009 Saat 22:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118076 |
![]() |
Sanki gripal bir enfeksiyon geçiriyor gibi. Serbest T4 normal, bir hafta sonraki testleri bir görelim...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|