|
Saçlı deride bir sorun. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lafarasi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2018 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kas 2020 Saat 20:50 |
Kadir hocam merhaba,
3 yaşında oğlumuzun kafasının sağ üst kısmında fotoğrafta görebileceğiniz bir beze mi diyeyim, ben mi diyeyim bir şey var. Biraz şişkince ve ele geliyor. Bir kaç ay önce daha küçüktü, ciddiye almamıştık. Siz ne dersiniz bu duruma? ![]() Düzenleyen lafarasi - 22 Kas 2020 Saat 23:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Ben" olusmus. Bir sey gerekmez, tararken dikkatli olun.
|
|
![]() |
|
lafarasi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2018 Konum: Ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu güncel hali:
![]() Bu da geçtiğimiz Kasım ayındaki hali: ![]() Hocam bu da tarihlere göre fotoğraf: ![]() Düzenleyen lafarasi - 07 Şub 2021 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni "ben"... Cok caninizi sikiyorsa, aldirin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler hocam, ciddi bir şey olmasın da varsın dursun orada.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|