|
sacta yara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nazhbat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Saat 4 Dakika önce Saat 09:03 |
Merhaba Hocam,
Oğlum 6 yaşında sacında 3 gün evel böyle bir yara cıktı. 3 gün olgu. Batıkonla temizledim ve bir kaç sefer fucidin sürdüm. Yaranın üzerine bandaj yaptım. Bir kaç gün sarı sıvı oluştu. Hocam ne yapmalıyım? denize girmesinde sakınca var mıdır? Teşekkür ederim. Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece Batticon sürün. Kremler yarayı sulandırabilir.
Denize girebilir. Sonra duş alıp, kurulandıktan sonra tekrar Batticon sürün.
|
|
![]() |
|
Nazhbat ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Teşekkür ederim.
Cevresine mi yoksa yara üzerine de mi süretim ve günce kaç kere? Bir de bu nedir acaba? neden olmuştur? Saygılarıma.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117659 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üzerine sürülecek!! Çevresine sürmenin ne gibi bir yararı olabilir ki!!
Ya kaşıdı, ya da bir şeye çarpmış.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
Saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|