|
SADECE ATEŞ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 13:18 |
Merhaba Kadir hocam,
3.5 yaşındaki oğlum pazar gecesi aniden ateşlendi takip etmeye başladım.Ateş huzursuzluk vermediği sürece şurup vermedim.Ama geceye doğru inlemeye başlayınca 1 ölçek dolven verdim.Şurubun etkisiyle 7-8 saat iyi gibi oldu ama ateşi tekrardan arttı ve inlemekten uyuyamadı.Tekrar şurup verdim.Ama saat aralıkları çok uzun olmasına dikkat ettim. Dolvenin fazla verildiği zaman karaciğere zarar verdiğin,ve toparlanmasının 3 4 ay sürdüğünü sayenizde öğrendik hocam. Pazartesi akşamı ateşin yanında ,bir kereye mahsus kustu,peynir kesiği gibi. Bugün daha iyi gibi ama halsizlik var.Hocam bir de oğlum her gün büyük çişini yapardı 3 gündür yapmıyor.Acaba bu durumda ateşi tetikliyor olabilir mi Size sormadan dün az lavman yaptım fayda etmedi.Kayısı suyu falan içirdim az da olsa gene bir şey yok.Hocam başka ne yapabilirm. Bir de hocam; Hazır çorbalar çocuklar için zararlı mıdır. Düzenleyen nevin53 - 02 Tem 2019 Saat 13:21 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lavman ile niye uğraşıyorsunuz?
Kustuğunda sindirim sistemi boşaldığı için;3-5 gün kaka yapmaması normaldir. Kaka yapamadığı için sıkıntı duyarsa lavman yapın. Hazır çorbaların hiçkimselere bir zararı yoktur. |
|
![]() |
|
nevin53 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 May 2018 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ates neden tekrar cikiyor.Ates yukselince huzursuzlugu basliyor ve inliyor.Burun akintimiz oksurugumuz yok.Sadece burun tikanikligi var ama cok fazla degil.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateş, mikrop üremesine mani olur. Siz ateş düşürücü verince, mikroplar tekrar çoğalmaya başlar ve ateş
çıkar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|