Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SADECE ATEŞ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

SADECE ATEŞ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 399
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: SADECE ATEŞ
    Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 13:18
Merhaba Kadir hocam,

3.5 yaşındaki oğlum pazar gecesi aniden ateşlendi takip etmeye başladım.Ateş huzursuzluk vermediği sürece şurup vermedim.Ama geceye doğru inlemeye başlayınca 1 ölçek dolven verdim.Şurubun etkisiyle 7-8 saat iyi gibi oldu ama ateşi tekrardan arttı ve inlemekten uyuyamadı.Tekrar şurup verdim.Ama saat aralıkları çok uzun olmasına dikkat ettim. Dolvenin fazla verildiği zaman karaciğere zarar verdiğin,ve toparlanmasının 3 4 ay sürdüğünü sayenizde öğrendik hocam.

Pazartesi akşamı ateşin yanında ,bir kereye mahsus kustu,peynir kesiği gibi.

Bugün daha iyi gibi ama halsizlik var.Hocam bir de oğlum her gün büyük çişini yapardı 3 gündür yapmıyor.Acaba bu durumda ateşi tetikliyor olabilir mi

Size sormadan dün az lavman yaptım fayda etmedi.Kayısı suyu falan içirdim az da olsa gene bir şey yok.Hocam başka ne yapabilirm.

Bir de hocam;
Hazır çorbalar çocuklar için zararlı mıdır.

Düzenleyen nevin53 - 02 Tem 2019 Saat 13:21
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 18:55
Lavman ile niye uğraşıyorsunuz?
Kustuğunda sindirim sistemi boşaldığı için;3-5 gün kaka yapmaması normaldir.
Kaka yapamadığı için sıkıntı duyarsa lavman yapın.
Hazır çorbaların hiçkimselere bir zararı yoktur.
Yukarı Dön
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 399
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 22:15
Hocam ates neden tekrar cikiyor.Ates yukselince huzursuzlugu basliyor ve inliyor.Burun akintimiz oksurugumuz yok.Sadece burun tikanikligi var ama cok fazla degil.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2019 Saat 22:32
Ateş, mikrop üremesine mani olur. Siz ateş düşürücü verince, mikroplar tekrar çoğalmaya başlar ve ateş
 çıkar.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.