|
"sadece" Ferritin eksikliği 1 yaş. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 seneden beri ben bildigimden sasmiyorum, hic de yanilmadim... Amerika'da, tavsiye edilen D vitamini seviyeleri bizde ise yaramaz... ZIRA: Amerika'da, icilen butun sutler ve sut urunlerine D vitamini takviyesi yapilir.. Bizde ise, boyle bir sey YOKTUR!! Boyle oldugu halde; her yasa D vitamini takviyesi tavsiye ederler.. Bizde; yapilan butun D vitamin seviyesi tahlillerinde, sonuclar son derecede dusuk ciktigi halde, kasten, kabul edilebilecek en dusuk seviyesini esas aliyorlar.. EGER; Dvitamini almadan, 100'un ustunde tutabiliyorsaniz, hic takviye almaniza gerek yoktur.. 30ng/mL alti; yuksek doz D vitamini ile tedavi edilir. 30-100 arasi; senelik, 1 defa 1 ampul Dvit3 yeterlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 May 2018 Saat 20:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|