|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizinda "kotu koku", dilinde,"pas" yoksa, hicbir sey gerekmez..
Ona "nefes darligi" denmez. Siz ates dusurup, cocugu ayaga kaldirirsaniz, azdiginda, solunum sikintisi olur... Istirahat etsin ve mumkun oldugunca atesini dusurmeyin. |
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam dun gece size yazdiktan sonra sadece takip ettim ates dusurucu vermedim sabaha karsi atesi kendi dustu...sonra abartisiz bir elin icini dolduracak kadar yemyesil yapiskan balgam kustu..bugun bol serum fizyolojik sicak banyo balli limon ihlamur viks falan derken su ana kadar ates birdaha olmadi hirilti devam fakat darlik yok solunumda..dune gore cok cok iyiyiz hocam...bir kez daha tesekkurler...sonsuz minnettarim hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tabiatin ve vucudun islerine karisilmadiginda, hastaliklar daima daha kolay iyilesir.. Gecmis olsun..
|
|
![]() |
|
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
Hocam oglum iyilesti oksuruk tek tuk genel durumu cok iyi ates hic yok sadece kulagimi sirtina yasladigimda nefes verme sirasinda icerden baloncuk patlamasi gibi bir ses geliyor o neden olabilir acaba? Birde ilk gittigimiz bize dort dortluk bronsiolit diyen ve ventolin pulmicort bricanyl ve prednol oneren doktor onun tedavilerini uyguladigimizi saniyor hatta bugun bana cocugu kontrole getir de bakalim duzelmis mi dedi.ben de tedaviye ne kadar devam etmeliyiz acaba dedim.benim hocam prof.bize her oksuren cocuga solunumda hirilti hisirti darlik olsun olmasin mutlaka ventolin vermemiz gerektigini soyledi sen ventoline 6 ay devam et eger bu sekilde uc kez hiriltili solunum yasarsaniz astimdir kesin dedi.duyduklarima inanamadim hocam.kendisi yegenlerini de boyle buyutmus.simdi ben bir kac gun sonra onun tedavilerini uygulamis gibi oglumu kontrole goturecegim bakalim ne diyecek ama su baloncuk patlamasi gibi sesin de sebebini anlarsam hazirlikli gitmek istiyorum sadece.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gripler iyilesirken, solunum yollarindaki ifrazat koyulasir ve oksuruk veya nefes alam ile yer degistirirken bu sekilde sesler olur. Sicak su buhari iyi gelir...
Kontrole gittiginizde, beklediklerini bulamayinca cok sasiracak.... |
|
![]() |
|
Hocam yine ben...ustte yasadiklarimizi yazmistim uzerinden henuz bir ay bile gecmemis gordugunuz gibi biz yine ayni sorunu yasamaya basladik malesef
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Acele etmeyin.
Nefes alip-vermesi sikintilimi? Sadece; oksuruk ve hirilti varsa, basit bir Grip demektir. |
|
![]() |
|
Nefes alip vermesi sıkıntılı degil fakat hiril hiril araliksiz nefes almasina firsat kalmadan oksuruyor..dolayisiyla nefes nefese kaliyor ve nefesini takip etmek güc oluyor..sf le burun temizligi yaptigimda resmen oluk oluk sumugumsu cikiyor...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|