|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alininannesi. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alininannesi.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2017 Saat 11:08 |
Merhaba kadir bey 15 aylik bir oglum var. Anne sutu almaya devam ediyor. İlk alti ay icinde yanaklarinda kizariikliklar olustu. Diyet yaparak yumurtadan kaynaklandigini anladik. Doktorumuz bir yasindan sonra gecer dedi fakat hala yumurta yiyemiyoruz ikimizde. Buna ragmen kol ve bacaklari cok kuru ve yaralar olusuyo ufak ufak. Ne yapmaliyim? Bu alerjimidir yoksa egzama mi? Tesekkur ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yumurtayi; kati verdiginizde de oluyormu??
|
|
![]() |
|
alininannesi. ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alininannesi.
![]() ![]() ![]() Sarı kutulu coresatini kullandıktan sonraki durumu fotoğraflarda var. yumurtanın kıvamına açıkçası dikkat etmedim çook uzun zamandır hiç vermiyorum. ben yediğimde bile etkilendiği için Ayrıca geceleri kafası omuzları ensesi çok terliyor. odanın ısısını ve kendi üstünün kalınlığını ne yaparsam yapayım engelleyemiyorum. D vitamini normal değerlerdeymiş. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alininannesi.
http://imageshack.com/a/img923/6080/TcOPng.jpg
http://imageshack.com/a/img924/8397/fLufLI.jpg http://imageshack.com/a/img922/4083/mAUiv0.jpg ÖZÜR DİLERİM FOTOĞRAFLARI YENİDEN YÜKLÜYORUM. DİĞERLERİ ÇOK BÜYÜK OLMUŞ |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118733 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Her gun yikayin, kese yapin.. 2- Banyo'dan sonra, bebe yagi ile yaglayin. 3- Cok terletmeyin, odasi serin olsun.. 4- D vitamini seviyesinin; 30'un ustunde olmasi gerekiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alininannesi.
Cok tesekkurler. Peki gidalarda dikkat etmem gereken birsey varmi? bir de buyudukce iyilesebilecek bir rahatsizlik mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gidalarla alakasi???? Bilemem, oyle Test ile filan belli olmaz, takip edilip, varsa dokunan bir sey,; deneme-yanilma ile anlasilir.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|