|
Sari cilt/limon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Oca 2021 Saat 19:07 |
Hocam oglumun teni bana bir süredir sari geliyor.8 yasinda ayak tabanlari özellikle parmaklarina dogru olan kismi.Eski yazilariniza baktim mandalina,portakal özellikle limon cok tuketiyordu.Hatta limonu kabuguyla yiyor.Havuc da tuketiyordu arada.Ben 1 haftadir kestim vermiyorum.Henuz duzelme olmadi tabanlar ozellikle.Cok tuketmese de bu yiyecekleri duzenli tukettigi icin vucutta sararma olur mu?Gozlerde bir sey yok.Bu arada yaz kis kesinlikle corap giymiyor ciplak ayak dolasiyor.Terliyor diyor gercekten de corap giydiginde corap uclari nemleniyor.Kesinlikle istemiyor
Düzenleyen Kzy12 - 07 Oca 2021 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turuncgillerden olan cilt sariligi GOZLERDE OLMAZ....
Siz bu gidalari kesseniz bile, renk ancak 2-3 haftada duzelir. Ayrica da, hicbir zarari yoktur.
|
|
![]() |
|
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam sonradan ekledim ama kacirmisim yanitinizi.Corap da yaz,kis giymiyor.Terliyor diyor gercekten de giydiginde uclari nemleniyor.Corap giymemesi sararmayi artirir mi bir zarari var mi ciplak ayak gezmesinin?Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118071 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hic bir alakasi yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|