Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sebepsiz ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSebepsiz ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Konu: Sebepsiz ateş
    Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 12:45
Merhaba dr.bey

oğlum 7.5 aylık perşembe gunu bcg aşısı tutmadığı için tekrarlandı, cuma gunu başlayan  38.5 39 arasında seyreden ateşi bugün son buldu ama burun akıntısı yok, öksürük yok, döküntü yok, ağızda pas ve koku yok, ishal yok, idrar da koku mevcut, anne sütünü alıyor,

ateşli olduğu bu süre içerisinde hırıltılı ve hızlı nefes alışverişleri vardı kulağı agrıyodur yada burnu cok tıkalı diye düşünerek illiadin ped kullandım onun dışında ateşine müdahale etmedim.

hala halsiz huzursuz ve omzumun üstü dışında uyumuyor yatağa koyduğum anda canı yanar gibi ağlıyor :( Sizce oğlumun nesi vardır??

Teşekkürler

"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şub 2010 Saat 12:55
Basit bir "grip" geçirmişsiniz..
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 10:41
Hocam oğlumun ateşi geçti dokuntu yok demiştim ama banyo yaparken belli belirsiz yaygın kuçuk kızarıklar farkettim acaba 6.hastalık mı gecirdi??nette 6.hastalık gecirenlerin kızarıklarına baktım onlara cok benzediği soylenemez ...

sebepsiz yere ağlamaları devam ediyor nedenini düşünmeye başlarken cuma gunu alcak bir yataktan halının üstüne düştü ama nasıl dustuğunu goremedim, burnu kızarıktı burnunun üstüne düşmüş olabilir, sizce bir yeri incinmiş yada cıkmış olabilir mi?? gözle görünen hiçbir emare yok el yordamıyla bunu anlamam mümkün mü??hiç ağlamayan çocuk sürekli canı yanar gibi ağlamaya başladı, mutsuz mızmız biraz emekliyor sonra ağlamaya başlıyor, aslında hiç dr.a da götürmek istemiyorum gerekli gereksiz şeyler yapacaklar diye, Çocuk dr.na mı yoksa ortopediyemi götürsem??yoksa evham mı yapıyorum karar veremedimDisapprove lütfen bir yol gösterin
teşekkürler

Düzenleyen fatmabek - 10 Şub 2010 Saat 10:55
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118593
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Şub 2010 Saat 14:36
Kollarını ve bacaklarını sıkarak hareket ettirin, şüpheli bir şey tesbit edreseniz, gösterirsiniz. O kadarcık bir mesafeden düşerek kırık olması çok zor.  
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.