|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
crescent
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 11:57 |
|
Hocam, her gün düzenli olarak mesajları ve sizin cevaplarınızı okuyor, farklı olanları kaydediyorum. 19 aylık bir kızım var. Gelişimi sağlığı çok şükür iyi.Çok ciddi bir beslenme sıkıntısı yaşıyorduk. Onu da aştık.
WBC düşükse antibiyotik gerekmediğini, balın korkulacak bir gıda olmadığını, İYE için önemli olanın nitrit değeri olduğunu, kreşe başlayınca ilk 2 senenin kötü geçeceğini hafızama kazıdım.
Doktorlara çok kızıyorsunuz, size de hak veriyorum ama tüm doktorları da töhmet altında bırakmamak gerekir diye düşünüyorum. Kızım 4 aylıkken ateş, öksürük ve burun akıntısı olunca telaşlanıp doktorumuzu aramıştım. İçin rahatlasın istiyorsan göreyim, ama basit bir grip geçiriyor, öksürüğü geniz akıntısından kaynaklanıyor. Serum fizyolojikle rahatlayacaktır. Ateşine de müdahale etme, ateş onu iyileştirecek demişti. Bana güven, ilaç gerekmiyor deyince rahatlasam da yine de dayanamadım götürdüm. Rutin muayenesini yaptı, şikayetlerimizi tekrar dinledi, boğazında hiçbir şey yok, ağzında koku yok, kulakları tertemiz dedi. Hemşire serum fizyolojik yaptı ve burnunu temizledi. Çıkışta ödemeye gittiğimizde, iyi günler ödeme yok dediler bize. Üstelik ticari diye düşüneceğimiz en pahalı hastanelerden birinde çalışıyor. Yani böyle doktorlar da var onu söylemek istiyorum. |
|
![]() |
|
MEHTAP BOSTANCI
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MEHTAP BOSTANCI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 12:02 |
|
merhaba crescent
doktorunuzu paylaşymanız mümkün mü? ben maalesef istanbulda yaşıyorum ve bu bakış açısına sahip bir doktor bulamadım. kadir beyin fikirlerine yakın gibi duruyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Haz 2015 Saat 18:45 |
|
Dogru, ama maalesef, istisnalar kaideyi bozmuyor.. Insallah o doktoru bu sekilde calisiyor diye o hastaneden sepetlemezler..
Benim kizginligim; O "malum" doktorlara!! Hadi bilmiyor, zamanla ogrenir, onlara fazla bir sey demiyorum... Ama isin sahtekarligini yaptiklarinda, tepem atiyor. Hele birde gerkesiz yere "igne" veya "ameliyat" ile cocuklarin canini yaktiklarinda, asabim bozuluyor.. Bunlar; 35 sene benim hastalarimi yalanlarla caldilar, bana iftira ettiler.. Benim bir hastami; "Kemik Tuberkulozu" deyip aylarca tedavi vereni biliyorum.. "Ates zararsizdir" dedigim icin; hop kalkip-hop oturan, Haydarpasa Numune doktorlarini biliyorum.. Zaten, onlarda kendilerini biliyorlar... Sadece arkamdan, kapali kapilar arkasindan beni cekistiriyorlar. Kandirdiklari hastalarin pek cogu sonra bana gelip, yapilanlari anlatmislardir.. Bu yuzden, biliyorlar,kendileri hakkinda BENIM NELER BILDIGIMI.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|