|
Seğirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyla1 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kas 2024 Saat 11:33 |
Hocam merhaba, oğlum 4,5 yaşında 2 haftadır gece yatarken vücuduna elektrik verilmiş gibi seğirmeler var omuzdan başlıyor sonra ayağına kadar yayılıyor. Belki daha önce de vardı ben fark edemedim, bazı geceler daha yoğun oluyor, bazen de az ya da hiç olmuyor. Dün akşam da yine elektriklenme oldu ve bacağım ağrıyor dedi ama uzun süredir ara ara bacağı ağrıyor, ramotoloğa görürdüm, ortopedi Dr una götürdüm, röntgen çekildi, bir şey çıkmadı acaba ağrının nedeni bu eletriklenmeler, seğirmeler olabilir mi? Nöroloji dr na götürüp EEG çektireyim mi hocam? Size sormadan bir şey yapmak istemiyorum. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4.5 yaşında çocuğun; Romatolog da NE işi var? Tabii kide hiçbir şry çıkmaz.
Uykunun iki safhası vardır. Önce REM devresi gelir . Bu devrede sinir sistemi değiştiği için bu seğirmeler bilhassa çocuklarda çok görülür. Arkadan gelen; "derin uyku devresinde" bu seğirmeler görülmezler. İnsanlarda iki otonom sinir sistemi vardır! Bunlar;Sempatik ve Parasempatik sinir sistemleridir. Gündüz; Sempatik sistem hakimdir, gece olunca Parasempatik sistem devreye girer. İşte bu vazife devri esnasında, sıçramalar olur. Tamamen normaldir. Sizi böyle kekleyenler ya çok cahiller veya şarlatanın kralıdırlar! Bu yaşta bacak ağrıları; bir tek "DEVAMLI" olanlar önemlidir. Ara ara olan bacak ağrılarının tamamı aşırı hareketlilik sonucudur İstirahat ile geçerler. Geçmiş olsun, saçtığınız paraların üstüne de soğuk su için. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|