|
serum fizyolojik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
fatma8266
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatma8266
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: serum fizyolojikGönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 12:16 |
|
hocam merhaba, biri 23 aylık diğeri 6 aylık iki kızım var, aynı anda grip oldular, hiç ilaç kullanmadık, burunlar tıkalıydı serum fizyolojik ile açıyorum 4 gündür ama özellikle büyüğü elime çok sarılıp çok tepki verip ağladığı için o flakonu hızlı sıktım yani diyebilirim ki fışkırttım, flakon 5 ml. şimdi forumda iliadin damla ile ilgili araştırma yaparken hızlı sıkmak ve basınç arazlara sebep olur yazdığınızı gördüm ve şuanda vicdan azabından kahroluyorum, yani küçük kızıma da fışkırtmadım ama çok ağlıyordu hızlı damlattım, hocam benim bu yaptığım yanlışlarımdan dolayı kızlarımda ne tür sıkıntılara sebep olmuş olabilirim? saygılar hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2020 Saat 19:24 |
|
"O" sekildeki sikma ile fazla bir basinc uygulayamazsiniz.. Basincli aparatlarla fiskirtirsaniz, zararli olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|