Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Serum taktıralım mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Serum taktıralım mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Nurefsan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurefsan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Serum taktıralım mı
    Gönderim Zamanı: 27 Kas 2024 Saat 03:01
Hocam oğlum 5 yaş 17 kg.
Pazar günü öğlenden salı günü öğlene kadar 2 gün boyunca ateşi hiç düşmedi ve çok yüksekti 40lara çıktı . Aynı zamanda ara sıra başım ağrıyor diyor ve kusuyor devamlı. Çok halsiz hiç kalkmadan yatıyor titriyor. Karnı hareketli geğirme hareketi yapıyor gaz çıkarabiliyor birşey yerse karnı ağrıyor. İshal burun akıntısı dilde pas döküntü yok. Bu süreçte sadece bir defa calpol verdim o da düşürmedi ateşini. Sorum şu 14 saattir ateşi çıkmıyor ama en son pazar günü khvaltı etmişti 3 gündür az az su içiyor bugün daha iyi olmakla birlikte bir iki kaşık dışında hiçbirşey yemedi veya kustu çok halsiz.
1. Korkuyorum 3 günlük açlıktan birşey olur mu? 
2. Serum taktırmak gerekir mi?
3. Evde dramamine var 1/4ünü versem yesin diye birşey olur mu

Düzenleyen Nurefsan - 27 Kas 2024 Saat 03:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2024 Saat 09:23
Hala ishal olmadı ise, göstermeniz gerekir. 
Sonucu yazın.
Dramamine deneyin.
Yukarı Dön
Nurefsan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Nurefsan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2024 Saat 19:36
Hocam size yazdıktan sonra gece aynı şekilde ben de ateşlendim yerimden kalkamadım 2 gün boyunca. oğlumu da götüremedim doktora. Ertesi gün(çarşamba) ikimizin de şiddetli burun akıntısı başlayınca rahatladım gripmişiz diye. Bulantısı yok 3 gündür yemeklerden biraz,süt ve bol meyve yiyor, bol sıvı tüketiyor. Şiddetli öksürük (bal limon içiyor) burun tıkanıklığı var, kulağı ve başı ağrıyor iliadn başladım 2 gündür. Ama hâlâ çok halsiz. Bugün tam bir hafta oldu bir haftadır yatıyor çocuk. Dün ve bugün yeniden hafif ateşli. Biri 10 yaşında iki çocuğumu 9 yıldır sizin tavsiyelerinizle büyüttüm. Herşey için çok teşekkür ederim. Halsizliği ve ateşi tedirgin ediyor beni hiç böyle uzun sürmezdi 2. Güne ayağa kalkarlar hep griplerde. Bu tabloya göre yine de götüreyim mi doktora kan verelim mi?

Düzenleyen Nurefsan - 30 Kas 2024 Saat 20:12
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117990
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2024 Saat 20:26
Gerek yok. Başınıza iş açarlar.
Keşke ailecek Grip aşısı olsa idiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Kas 2024 Saat 20:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.