Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ses kısıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumses kısıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ses kısıklığı
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2015 Saat 23:08
Selamlar hocam,
7 aylik kizim, bir aksam cok agladi.
O aksam banyo da yaptirmistim.
Ertesi sabah uyandiğımızda sesiniz kısık olduğunu farkettik.
Bu gun üçüncü gün.
Gtip ile ilgili herhangi bir belirti yok ama huzursuzliğu var.
Birde gece cok sık beslenmek istiyor. Sabahlari uyandiğında kesik kesik oksuruk oluyor. Bu reflu gibi birsey midirr yani ses kisikliğinin bunun ile bir ilgisi olabilir mi?
Ses kisikligi devam ederse ne yapmamizi onerirsiniz.
Mutlu gunler
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 06:36
Atesi yoksa, bir sey yapmaniz gerekmez. Sicak buhar banyosu iyi gelir, eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
kirazbebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kirazbebek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 10:05
Cok tesekkurler cvbiniz icin .
Eski maillerinizi surekli okumaya calisiyorum firsat oldukca her defasinda yeniseyler okuyorum ogreniyorum sizden Allah eazi olsun..
Sicka buhar banyosu zaten yaptiriyorum gun asirida yikiyorum cok sukur ses kisikligi gecti hocam size sordugum bir sey daha vardi onun cevabi ne olabilir acaba ?
Eski soru cvplarda ilk bir yil reflu olamayacagini yazmisssiniz ben suna dikkat ettim kizim sabahlari uyandiginda kesik kesik oksuruyor.gun icerisinde bazen midesi agzina gelmis gibi yapiyor.. gece cok sk saat basi kalkiyo emiyo "cok yedigi icin oluyor geceleri ogun aralarini acin ya da emzirmeyin"der gibi sesiniiz duyuyorum ☺Yuz istu yatirinca kivraniyor surekli surtunuyor yatagin icinde..Ancak bunu denedik olmuyor ciglik cigliga kac gece ugrastik basaramadik ogun aralarini nasil acicaz hocam ylanci emzikde almiyor maalesef..
Bu arada ek gidaya gectik anne sutu agirlikli gidiyoruz yarin 7 aylik kontrolu var buyuk ihtimalle kilo 8.150 gr boy 68 civari
Sizin tablonuza gore kilo ve boy fazlamiz var cevremdekikere gore ise bu bebek minyon hic kilo almamis 😁😁

Düzenleyen kirazbebek - 19 Eki 2015 Saat 10:08
Durulu Günler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eki 2015 Saat 18:31
Yeni-dogan doneminde; "Regurjitasyon" olur, Reflu degil... Bunlarda, Midenin ust kapagi zayif oldugundan, yemek borusuna kacis olur ve kendiliginden, zamanla duzelir. Reflu'de, hadise; ZAMANla olusur.. Gazini iyi cikarin.
7 aylik kiz: 7.7kg dir. 450gram fazlasi olmasi, sikayetlerinin fazla yemekten olabileceginide gosterir.
Siz cevrenizdekileri; 'adam' yerine koydugunuz surece, basiniz beledan kurtulmaz... "Kilavuzu kargan olanin, burnu............"

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Eki 2015 Saat 18:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.