|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Egemen&miray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Egemen&miray
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eki 2015 Saat 00:43 |
Hocam merhaba;
7 yaşındaki oglumun agustos ayının basindan beri sesi kisik çıkıyordu.Cok bagirarak konustugu icin ondandir diye dusundum.Cumhuriyet bayraminda siir okumak icin sesin cok kisik o gune kadar duzelmezse diye secmemisler.Bugun K.B.B. uzmanina goturdum.kamerayla bakamadilar,midesi bulandi.Film ve bogaz kulturu aldilar.Ses tellerinde nodulden suphelendigini soyledi.Birde burun kemeginde egrilik varmis 17yasina gelince ameliyat dedi.Sonuclari daha almadik.Filmle kesin sonuc belli olurmu yoksa baska bir hastaneye gotureyimmi?Eger nodul varsa tedavisi nasil yapilir?Benim yapmam gereken herhangibisey varmi? Teşekkür ediyorum,iyi calismalar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117858 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasta ses tellerinde, "nodul" OLMAZ... Singer's Nodul denilen bu noduller, sarki soyleyen, yuksek sesle konusma yapanlarda, seneler sonra ortaya cikar.
O KBB uzmanina bir daha gitmeyinde, nereye giderseniz gidin. Niyeti cok kotu!! Gunde;3x1 Tantum Verde Sprey sikin. 5 gun sonra konusalim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|