Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
superisi
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
|
Konu: Sevgi Merkezli Eğitime Hazır mısınız? Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 12:36 |
İlginize teşekkürler.
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 15:32 |
superisi Yazdı:
sengul Yazdı:
çok güzel bir yazı Zülal, emeğine sağlık.. canım..
Ben özellikle bu topicdeki yazıların çoğunu babalarında okumasını istiyorum..
|
Maalesef canım çok haklısın. Babalar anneler gibi olamıyor. Yorgunluklarını, işlerini bahane ediyorlar.Özellikle babalık hakkında bir sürü kitap aldım. eşime tavsiye ediyorum. eşimin bana cevabı: Babalık kitaptan mı öğrenilir? diye sıyrılıyor. İş başa düşüyor ve babalıkla ilgili kitapları maalesef ben okuyorum. Allah a şükür duyarsız bir baba değil. işi çok yorucu olmasına rağmen vakit ayırmaya çalışıyor ama maalesef maneviyatı besleye miyor. Ne yapalım dilerim bir gün düzelirler. Olmazsa artık biz babalıkla ilgili bilgiler ediniriz. Babalara babalığı da bizler öğretiriz ne yapabiliriz başka |
Alah'ın doğurganlığı babalara vermemesinin nedenide bu zaten.geçen 3 gün boyunca sabaha kadar uyumadım.Ezandan sonra 2 saat uyuyabildim.Bunu babalar asla yapamaz.  Ben bu durumun şikayetini dile getirmezken yorgunluğumu sineye çekerken üstüne üstlük eşimde söylemleriyle bi o kadar yordu beni.Çok kızgınım,çokk kırgınım...(Şengül özelden yazdığın sorunun yanıtı)
maalesef ane gibi yar olmaz arkadaşlar...
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
SUDEMK
Katılımcı Üye
Puanlar: 163
|
Gönderim Zamanı: 29 Kas 2008 Saat 15:49 |
Tek kelimeyle harika bir yazı teşekkürler.
|
|
 |
superisi
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 18:01 |
Maalesef babalar fazla okumuyor. Onları yönlendirmeliyiz. İnanıyorum ki çocuğuna değer veren her baba okur, yeter ki o fırsatı yaratalım.
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
 |
alara
Katılımcı Üye
Puanlar: 448
|
Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 00:08 |
|
Fatoş
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12436
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 18:32 |
Aynen canım,benim eşimde fazla eleştiriye açık değil.Ama yorgun olamadığı zamanlarda her türlü nazını çekiyor,ilgileniyor,gezdiriyor,alıyor.İş okumaya gelince vaktimi var diye sıyrılıyor malaesef.  teşekkürler canım..
|
|
 |
superisi
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 14:27 |
sengul Yazdı:
|
Maalesef canım çok haklısın. Babalar anneler gibi olamıyor. Yorgunluklarını, işlerini bahane ediyorlar.Özellikle babalık hakkında bir sürü kitap aldım. eşime tavsiye ediyorum. eşimin bana cevabı: Babalık kitaptan mı öğrenilir? diye sıyrılıyor. İş başa düşüyor ve babalıkla ilgili kitapları maalesef ben okuyorum. Allah a şükür duyarsız bir baba değil. işi çok yorucu olmasına rağmen vakit ayırmaya çalışıyor ama maalesef maneviyatı besleye miyor. Ne yapalım dilerim bir gün düzelirler. Olmazsa artık biz babalıkla ilgili bilgiler ediniriz. Babalara babalığı da bizler öğretiriz   ne yapabiliriz başka
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 13:23 |
Düzenleyen sengul - 25 May 2008 Saat 13:24
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |