Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sevgili Hülya ile Haluk'a...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSevgili Hülya ile Haluk'a...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 12:58
Erkin bey duygularımıza tercüman olmuşssunuz..Aslında burdaki her üyenin o kadar ortak ki hisleri,bende A.O.A tanıyıp,bu grubun bir ferdi olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi...Öğreniğim binlerce faydalı bilginin yanında,birçok arkadaşlık ve dostluk kazandırdı banadaClapSizi de bu projenin bir parçası olarak görmek inanılmaz mutluluk verici,sizler anlatın bizler dinleyelim,öğrenelim,sağlıklı bireyler yetiştirelim ki sağlıklı bir toplumumuz olsun...profesyonel bir Babadan Annelere kitabınız geçen sene sitemizde düzenlenen yarışmadan kazanmıştım,sizin adınızla ismime imzallanmışBig%20smile Ama bende sizi geç tanıyanlardanım malesef sizi ve kitabınızı tanımadan pek çok konuda yanlış alışverişler yapmışım ama dün bugün çok yakın bir zamanda doğum yapacak eltime verdim kitabınızı,okusun ,öğrensin,doğrusunu bilsin diyee...ne mutluki bir anne daha doğru bilgiler alacak,o bilgiler ve yol gösterişlerle bebeği için en doğrusunu seçicek...herşey için çok teşekkürler...iyi ki bizimlesiniz...ClapClapBig%20smileBig%20smile
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
heryilmaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 778
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 13:19
arkadaşlarımla aynı kanıdayım
gerçekten duygularımıza tercüman olmuşsunuz.
burası kocaman bir aile ortamı gibi.
burayı aile yapan herkese çok teşekkür ederim Smile
Yukarı Dön
ÜLKÜ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 290
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 14:15
Gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz her detayı.Ben de hamileliğimde tv den izliyordum.Gerçekten çok faydasını gördüm.Bebeğim doğduğunda da programdan öğrendiğim bir kitap başucu kitabımız oldu.Birçok sıkıntının gerçek sebebini ordan bakarak bulabildik.Kızım nerdeyse 1 yaşında , hergün yeni konuları okumadan duramıyorum Clap

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 14:35
Bir dostluk bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Bu samimi dostluğun bir ömür sürmesini dilerim. Ben Anne olunca anladım projesinin büyüsüne kapılıp da ayrılabilen birini görmedim. Umarım bu güzel oluşum hiç bitmez, daha da gözler önünde bir ömür boyu sürer...
Sevgiler.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:19
Erkin bey,ne güzel ifade etmişsiniz duygularınızı

Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:29
Erkin,

Ne desem bilemedim. Ama inan çok duygulandım...

Sen de AOA'nın ilk günlerinden beri bizimlesin ve neredeyse bütün gelişmeleri beraber yaşadık ve hala da yaşıyoruz. Ama senin de söylediğin gibi, "işin profesyonel kısmı bir yana Erkin bir yana" diye bir durum oluştu bizde de... Sen bizim arkadaşımızsın, dostumuzsun, iyi ki varsın, iyi ki beraberiz... Bu arada Hülya'nın hanımefendiliğine bir şey demiyorum doğrudur ama bana beyefendi diyen ilk kişi sensin galiba. :))

Samimiyetin ve dostluğun için sağol...
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:39
Erkin bey duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz ClapClapClap Sizlerde bizim için bir değersiniz Wink ve hepiniz iyi ki varsınız ClapClap

Haluk bey LOLLOLLOLLOL Şu sendromu atlatmamıza yardımcı oluyorsunuz ya her pazartesi yapın bunu olur mu Wink Bence siz işi mütevaziliğe vuran bir beyfendisiniz Wink bazı şeyler vardır kendin söylediğinde bir anlamı olmaz, başkaları söyledikçe değer kazanır Wink Siz gerçekten zeki birisiniz LOLLOL Hülya hanımla maalesef o kadar buluşmalara katılmama rağmen tanışamadık ama o gerçek bir hanımefendi Wink tartışılmaz
Yukarı Dön
Hülya Yıldırım Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Puanlar: 83
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:52
Sevgili Erkinciğim,
Bizler de senin gibi gerçek bir dost, bir yol arkadaşı kazandığımız için çok şanslıyız. "Anne Olunca Anladım", bugüne kadar bir yap-boz misali, bir misyon etrafında bizleri biraraya getirirken, böyle özel dostluklar kurmamızı da sağladı. Sevgi, inanç, bilgi, samimiyet ve paylaşmak temelli bu misyonda birarada olduğumuz için, ne kadar şanslıyız, seni tanıdığımız için ne kadar mutluyuz, bilemezsin... İyi ki bizimlesin, hepimiz iyi ki varız...
Hülya.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.