Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 12:58 |
Erkin bey duygularımıza tercüman olmuşssunuz..Aslında burdaki her üyenin o kadar ortak ki hisleri,bende A.O.A tanıyıp,bu grubun bir ferdi olduğum için çok şanslı sayıyorum kendimi...Öğreniğim binlerce faydalı bilginin yanında,birçok arkadaşlık ve dostluk kazandırdı banada  Sizi de bu projenin bir parçası olarak görmek inanılmaz mutluluk verici,sizler anlatın bizler dinleyelim,öğrenelim,sağlıklı bireyler yetiştirelim ki sağlıklı bir toplumumuz olsun...profesyonel bir Babadan Annelere kitabınız geçen sene sitemizde düzenlenen yarışmadan kazanmıştım,sizin adınızla ismime imzallanmış  Ama bende sizi geç tanıyanlardanım malesef sizi ve kitabınızı tanımadan pek çok konuda yanlış alışverişler yapmışım ama dün bugün çok yakın bir zamanda doğum yapacak eltime verdim kitabınızı,okusun ,öğrensin,doğrusunu bilsin diyee...ne mutluki bir anne daha doğru bilgiler alacak,o bilgiler ve yol gösterişlerle bebeği için en doğrusunu seçicek...herşey için çok teşekkürler...iyi ki bizimlesiniz...   
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
heryilmaz
Kıdemli Üye
Puanlar: 778
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 13:19 |
arkadaşlarımla aynı kanıdayım
gerçekten duygularımıza tercüman olmuşsunuz.
burası kocaman bir aile ortamı gibi.
burayı aile yapan herkese çok teşekkür ederim 
|
|
 |
ÜLKÜ
Katılımcı Üye
Puanlar: 290
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 14:15 |
Gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz her detayı.Ben de hamileliğimde tv den izliyordum.Gerçekten çok faydasını gördüm.Bebeğim doğduğunda da programdan öğrendiğim bir kitap başucu kitabımız oldu.Birçok sıkıntının gerçek sebebini ordan bakarak bulabildik.Kızım nerdeyse 1 yaşında , hergün yeni konuları okumadan duramıyorum
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 17 Oca 2009 Saat 14:35 |
Bir dostluk bu kadar güzel ifade edilebilirdi. Bu samimi dostluğun bir ömür sürmesini dilerim. Ben Anne olunca anladım projesinin büyüsüne kapılıp da ayrılabilen birini görmedim. Umarım bu güzel oluşum hiç bitmez, daha da gözler önünde bir ömür boyu sürer...
Sevgiler.
|
 |
yasemin
Kıdemli Moderatör
Puanlar: 70718
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:19 |
|
|
 |
Siddartha
Yönetici
Söylesem tesiri yok...
Puanlar: 2475
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:29 |
Erkin,
Ne desem bilemedim. Ama inan çok duygulandım...
Sen de AOA'nın ilk günlerinden beri bizimlesin ve neredeyse bütün gelişmeleri beraber yaşadık ve hala da yaşıyoruz. Ama senin de söylediğin gibi, "işin profesyonel kısmı bir yana Erkin bir yana" diye bir durum oluştu bizde de... Sen bizim arkadaşımızsın, dostumuzsun, iyi ki varsın, iyi ki beraberiz... Bu arada Hülya'nın hanımefendiliğine bir şey demiyorum doğrudur ama bana beyefendi diyen ilk kişi sensin galiba. :))
Samimiyetin ve dostluğun için sağol...
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:39 |
|
 |
Hülya Yıldırım
Yönetici
Puanlar: 83
|
Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 10:52 |
Sevgili Erkinciğim, Bizler de senin gibi gerçek bir dost, bir yol arkadaşı kazandığımız için çok şanslıyız. "Anne Olunca Anladım", bugüne kadar bir yap-boz misali, bir misyon etrafında bizleri biraraya getirirken, böyle özel dostluklar kurmamızı da sağladı. Sevgi, inanç, bilgi, samimiyet ve paylaşmak temelli bu misyonda birarada olduğumuz için, ne kadar şanslıyız, seni tanıdığımız için ne kadar mutluyuz, bilemezsin... İyi ki bizimlesin, hepimiz iyi ki varız... Hülya.
|
 |