Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sezeryan Bebeğin DNA'sını Değiştiriyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSezeryan Bebeğin DNA'sını Değiştiriyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
m.kübra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 23:10
ben dogruluk payı oldugunu dusunuyorum
astım  bronsıt gıbı hastalıklar daha yaygın goruluyor cunku sezeryanla dogan cocuklrarda

bende sezeryanla mecburı dogum yaptım
bebişler allaha emanet,rabbım dermansız dert vermesın.
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2934
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2009 Saat 15:00
Unhappy
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2009 Saat 00:53
ben sancıya dayanamayıp son anda sezeryan olan bir anne olarak inşallah bu haber doğru değildir diyorummDisapprove
Yukarı Dön
ceylinim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 732
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2009 Saat 11:50

Doktorum senin rahatın mı bebeğin rahatı mı diye sordu? Bende normal olarak bebeğimin rahatı dedim ve sezeryana karar verdik. Sonrasında mecburiyetten sezeryanla doğum yaptım.  Normal doğum sırasında da bi takım riskler var, bebeğiniz o sırada da zarar görebilir. Sonuç olarak Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve emanetlerini korusun. Bu işler nasip ve tevekkül etmeyi bilmek lazım bence.

Yukarı Dön
CaRaBeeN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2010 Saat 02:04
Hepimiz farkındayız ki aslında o soru "senin rahatın mı bebeğin rahatı mı" değil,
doktorun rahatı olduğu için sezaryen şeklinde olmalı !

Orjinalini yazan: ceylinim ceylinim Yazdı:

Doktorum senin rahatın mı bebeğin rahatı mı diye sordu? Bende normal olarak bebeğimin rahatı dedim ve sezeryana karar verdik. Sonrasında mecburiyetten sezeryanla doğum yaptım.  Normal doğum sırasında da bi takım riskler var, bebeğiniz o sırada da zarar görebilir. Sonuç olarak Rabbim herşeyin hayırlısını versin ve emanetlerini korusun. Bu işler nasip ve tevekkül etmeyi bilmek lazım bence.

Yukarı Dön
polaire Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2010 Saat 09:44
Bende normal doğumu çok isteyipte bebek ters döndüğü için sezeryan olmak zorunda kalan ve sezeryandan nefret eden bir anne olmama rağmen bu kadarının biraz saçma olduğunu düşünüyorum. 

İnsanları sezeryandan uzaklaştırmak için sezeryanı kötülemek yerine normal doğumu övseler ve aslında düşünüldüğü kadar zor olmadığını anlatsalar daha mantıklı olur. Çünkü sezeryanı kötüleyerek kadınların normal doğum korkusunu azaltamıyorlar. Bu gibi kötü haberler sadece sezeryanla doğum yapmış olan anneleri helede mecbur kalmış anneleri iki kat endişelendirip üzmekten başka bir işe yaramaz.
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2010 Saat 09:40
böyle bir bilgiyi paylaştığın için saol arkadaşım

benim fikrimcede abartılmış DNAnın değişmesi bukadar kolay olmasa gerek ayrıca saydıkları hastalıklar normal yolla doğan insanlarda bile olabilir.
he nevarki sezaryenle vaktinden önce doğan (10 gün önce alıyorlar ya) çocukların bağışıklık sistemi güçsüz olur normale göre daha çabuk hasta olurlar narin olurlar diye türk doktorlarıda bas bas bağırıyor zaten.
herşeyin normal, güzel tabii bence bu keyfi sezaryey olan anneleri korkutmak için uydurmuş bu isveçlilerTongue LOL

bende sezaryenle doğum doğum yaptım ikisinide normal gittim çıkaramadım napalım EmbarrassedLOL

Yukarı Dön
zelos Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 4172
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2010 Saat 15:21
offffffffffffff ya ben napayım 3 dogumda sezeryan
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.