Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Siddetli karin agrisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSiddetli karin agrisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Siddetli karin agrisi
    Gönderim Zamanı: 01 Haz 2014 Saat 23:57
Hocam oglum aksamustu durduk yere birden bagirmaya baslayarak karnim
Aciyor dedi biraz zaman gectikten sonra gecti dedi ama benim suphem
Var bir kac gun oncede ayni sey olmustu aglayarak tepemize cikti kucagimizdan inmedi korkudan aciyor diye..bide hocam dun oglum evdeki nebulizatorun hortumunun kucuk yuvarlak sungerini yutmus dun pek onemsemedim kakayla atar diye dusudundum ama bunun uzerine bugun bu olay olunca endiselendim
Barsaklarini tikamis olabilirmi ciddi biseye yol acarmi bundan dolayi degilse bu garip karin agrisi neyin nesi acaba doktora gotureyimmi bilemiyorum rontgen cekmelerini istemiyorum gereksiz yere..lutfen bi akil verin hocam :(
Yukarı Dön
ayemel Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 296
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ayemel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 00:02
Geçmiş olsun.  Bende kaç gündür buna benzer bi sorun yaşıyorum.  Hocam gorusmelerimiz linkini yolluyorum. Sizce ki de böyle bişey mi http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44224&PID=1047078#1047078
Yukarı Dön
LİVANELİ Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 168
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı LİVANELİ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 01:52
teşekkür ederim konunuzu okudum bende ama siz ateşten ve öksürüktende bahsetmişiniz benimde aklıma hemen domuz giribi geldi sizin tablonuzu okuyunca..fakat diğer belirtiler tıpkı dediğiniz gibi birden kriz gibi geliyor karnım acıyor diye feryat figan ediyor sonra geçiyor hiçbişey yokmuş gibi..bende hiç böyle bişeyle karşılaşmadım daha önce şaşkınım ..fakat eski mailleri okudum az önce  hocamızın dediğine göre uzun süreli olması gerekiyor ağrının ciddi bişi olması için yani barsak düğümlenmesi yada apandisit gibi cerrahi işlem gerektircek durumların..bizde uzun süreli ve artarak devam eden bir ağrı söz konusu değil kısa süreli ve acılı sonrasında geçiyor kadir hoca bağırsak enfeksiyonlarından bahsetmiş bu tarz şikayetlerde ishalle sonlanır demiş bir kaç gündür bizde hem ishal hem kabızlık değişik bağırsak  hareketleri mevcut çok şaşkınım ne olduğuna karar veremedim ..bende enfeksiyondan şüpheleniyorum en iyi cevabı hocamız verir..ve ayrıca küçükte olsa olsa o yuttuğu sünger parçasının bir zararı olabilirmi onu merak ediyorum..evdeki büyüklerde göbek deliğinin içini gösterdiği için göbeği çıkmıştır diyolar onada şaşkınım göbek nasıl çıkar hocamız bu konuyada açıklık getirirse sevinirim çok duyduğum bir laf çünkü bu
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haz 2014 Saat 16:09
Barsaklarda bir "dugumlenme" veya, "tikanma" olsa, popodan hic gaz-gaita cikaramaz.. Yelleniyorsa, kaka yapiyorsa, sakin merak etmeyin.
Apandisit olsa, agri ASLA, hic gecmez ve devamli artar.
Gobek cikmaz... Gobek fitigi olabilir, oda oldugunda, gobek; top gibi siser.
Muhtemelen arkadan ishal gelecek...Sakin ilac vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.